Ma covek se zeznuo u kucanju, neku nulu omasio, vidi se da nema ni jednu ocenu, sto znaci da nema mnogo iskustva. A ko zna i u kojoj valuti je racunao :)
jel neko reko farma? pogledajte ovog lika, odnosno karikaturu sto ne zna da se u 7-om razredu OS uci hemija, kiseline, itd..kako je iskusno izblamiran..a navodno je profesor sa obrazovanjem teoloskog fakulteta..
:: Naravno da nije kad očigledno ne prati onu farmu velikog brata :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
raicu ajde, ok za ovaj ravan svet i kornjacu, ali, reci mi, ko je po tvojim verovanjima stvorio svet...ili si nesto hteo da kazes, pa si se zaebo...?
:: Taj još misli da je bog stvorio svet, da je ravan i vozi se na leđima džinovske kornjače :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Je li ti imash neshto protiv onoga ko je ateista? Ja poshteno mislim je to ne opravdano. A razmisli malo, zar nije malo ne logichno da je neko `mahnu charobnim shtapicem` i tako stvorio i nas i sve ostalo? A zar nije malo logichnije da je svet (Zemlja) nastao uzajamnim delovanjem tela u svemiru, a zhivi svet evolucijom, a ne sve odjednom u svom konachnom obliku.
Fifteen minutes of being famous A whole lifetime of being aimless
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.