Posto sam ostao bez pc jos u oktobru prodao sam cpu (e8400) i ddr2 (2x2gb 800 Geil B.D.) ostala mi je maticna Asus p5q pro.Morao sam prodati jer su mi trebale pare. I posle svih tih dana napokon sam skupio pare neki 300e. Posto sam hteo samo da kupim Q9550 kojeg trenutacno nema po oglasima interesuje me da li se isplati uzeti x4 965,am3 maticnu,ddr3 i vise necekati? U glavnom kolko mogu dobiti za ovu moju maticnu kupita u feb 2009 od opreme sve?
Mislim da se isplati da uzmeš AM3 ploču jer koliko vidiš AMD i dalje koristi AM2+ i AM3 socket i tek su nedavno počele da se prodaju AM3 ploče, tako da si bezbedan neko vreme.
Taj Phenom 965 košta nešto oko 150 evra koliko se sećam, ali je mnogo bolja kupovina Phenom X6 1055T koji je skuplji nešto 40-50 evra... __________________ Scourge of PCBerza
I opet, pitanje je za sta ti treba ta masina.. ako si profesionalac, x6 ce ti doneti osetan skok u performansama, a ako ne, 965be je i dalje best buy. http://www.legitreviews.com/article/1289/14/
:: Posto sam ostao bez pc jos u oktobru prodao sam cpu (e8400) i ddr2 (2x2gb 800 Geil B.D.) ostala mi je maticna Asus p5q pro.Morao sam prodati jer su mi trebale pare :: I posle svih tih dana napokon sam skupio pare neki 300e :: Posto sam hteo samo da kupim Q9550 kojeg trenutacno nema po oglasima interesuje me da li se isplati uzeti x4 965,am3 maticnu,ddr3 i vise necekati :: U glavnom kolko mogu dobiti za ovu moju maticnu kupita u feb 2009 od opreme sve :: :: Hvala unapred!
obrati samo paznju ploca ima 8 pinski konektor za napajanje ,treba ce ti PSU sa 8 pinskim konektorom ,vidi na sajtu da li dozvoljava rad sa 4 pinskim .Kompatibilnost memorije proveri na sajtu isto.
Imam Ocz SXS 600 w mislim da on ima 8 pinski konektor za maticnu. Mislim da cu uzeti Geil GV34GB1333C7DC zbog bolje dozvoljene voltaze 1.5v. Jel moze mozda ova maticna podrzava 1600mhz?
Ne vidm zasto bi cekao ako imas kintu kupi to sto si naveo....uvek od boljeg postoji bolje, kupi ono zasta imas dovoljno kesha znaci x4 965 je odlican izbor
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.