Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
kakva je i da li vredi msi p55-GD65?
STRANA 1 OD 1
Skeletor9 kakva je i da li vredi msi p55-GD65? 19.05.2010. 16:23 T26897

status: user
broj poruka: 422

imam ovu plocu za 100 e, staru mesec dana u garanciji. citao sam mnoge review-e ali me zanima ako je neko probao iz prve ruke kakva je, posebno u pogledu kvaliteta jer ne volim bas MSI ploce, od ranije jer se nisu bas dobro pokazale, mozda je ovo neka novija tehnologija, i jos me zanima kakva je za overclock, vidim da su na testovima dostizali 4,2 ghz na core i 5 a to i planiram da kupim . Vidim da se sve frekvencije memorije na njoj preko 1333 , mogu postici samo overclockom proca..na testovima su dostizali nekih 2000 mhz plafon..

pomoc please? da li je bolja od ga p55ud3r?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Danijelk Uzmi ASUS-a ili GIGABYTE... 19.05.2010. 16:38 #215078

broj poruka: 1541
Generalno ta MSI ploca nije losa, naprotiv, ali sto se tice maticnih uzmi ili nekog asus-a ili gigabyte u tom cenovnom rangu. Za ga p55ud3r znam da je odlicna, kao i za slicne asus-ove modele. Tako da ASUS ili GigaByte, bar sto se mene tice...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 19.05.2010. 16:39 #215079

broj poruka: 3529
Ne znam da li je bolja od ga, nek kaze neko ko se igrao sa intel platformom, ali ono sto ti mogu potvrditi jeste neosporan kvalitet za tu seriju MSI-a, to ti je kao nekadasnja platinum serija ploca.
Inace ja imam, ali za amd platformu, GD70, vrhunska ploca, i za overclock i za sve, jedna od najboljih sigurno, tako da nema greske sto se tice kvaliteta GD serije. Vec godinama furam MSI, ali samo najvise serije i nikad nikakvih problema.
dautovic realno odlicna je Al 19.05.2010. 16:48 #215084

broj poruka: 2856

@ultras91
Po meni bolje pazariti GA-P55-USB3 ima usb3 sto sama oznaka kaze i sata novi ovaj brzi 600

nije po meni neka kupovina ako je dobijes za 100e kada nova kosta 115

Sta ucini sa E5300? Vidim da te jos drzi da doguras neki CPU do 4GHz xD hahhahaha

Danijelk Maticne... 19.05.2010. 16:54 #215086

broj poruka: 1541

Generalno, ako uzimas plocu za overklok gledaj da ima dobru i kvalitetnu naponsku jedinicu, kvalitetno i dobro odrradjeno hladjenje, solid kondenzatore, opcijama bogat bios, itd... Koliko vidim ova MSI je odlicna, ali ukoliko planiras neki extremniji overklok gledaj nekog asus-a ili gigabyte. Neces pogresiti ni sa ovom MSI tako da sve zavisi od tvojih oc potreba/dometa :)

dautovic `imas tu plocu` 19.05.2010. 17:19 #215090

broj poruka: 2856

Prodaje je `Demios` na PCBerzi nije mi jasno kako je ti imas?
TheBear Re: `imas tu plocu` 19.05.2010. 17:23 #215095

broj poruka: 6502
Pa ima, da je kupi valjda :)

::
:: Prodaje je `Demios` na PCBerzi nije mi jasno kako je ti imas
nikolape80 Re: kakva je i da li vredi msi p55-GD65? 19.05.2010. 18:01 #215102

broj poruka: 453
Druze,
Ja sam se pre 3 dana dvoumio izmedju te ploce i Asusa, i uzeo sam Asus P7p55d, a zasto - preporuka nekih iskusnijih overklokera, mada svako kaze da je ta ploca stvarno dobra. Serviseri se izjasnjavaju da procentualno vise otkazuju komponente na MSI nego na Asus plocama,ali svi su imali ok misljenje o GD65. Moje je da je ploca vrh za te pare, i da je uzmes. Inace uzeo sam i5 750,tako da znam o cemu pricas.

Pozdrav.

Thermaltake Bach Vx
PSU Chieftec 550W
ASUS P7P55D
Intel Core i5 750@2.66 Ghz
Thermaltake Max Orb
Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz
Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapor-x 2 GB

:: imam ovu plocu za 100 e, staru mesec dana u garanciji. citao sam mnoge review-e ali me zanima ako je neko probao iz prve ruke kakva je, posebno u pogledu kvaliteta jer ne volim bas MSI ploce, od ranije jer se nisu bas dobro pokazale, mozda je ovo neka novija tehnologija, i jos me zanima kakva je za overclock, vidim da su na testovima dostizali 4,2 ghz na core i 5 a to i planiram da kupim . Vidim da se sve frekvencije memorije na njoj preko 1333 , mogu postici samo overclockom proca..na testovima su dostizali nekih 2000 mhz plafon.
:: pomoc please? da li je bolja od ga p55ud3r?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs