Preporuka za ploču koja ima usb3 i sata3 ? Zasad sam video samo gigabyte GA770TA-UD3 (ako sam potrefio oznaku modela), al mi je skupa. Cini mi se da je pre par meseci kad se pojavila kod nas bila bar 20% jeftinija...
Iako me sad `mrzi` da tražim po netu, čisto sumnjam da ćeš naći neku drastično jeftiniju ploču od tog GA ili odgovarajućeg modela nekog drugog proizvođača. JBG to je 770 čipset, tako da nešto slabije, što vredi uzeti, teško da može da se nađe, a da ima te nove džižda-bidže.
Dzidza bidze su potrebne jer ce se komp koristiti dok ne ugine, 3-5 godina, a chipset 770 je sasvim dovoljan, a dobar, nece se nista klokovati, silent & cool verzija kompa.
Ako neko slucajno zna napamet oznake modela ploca ostalih proizvodjaca nek navede komotno .)
Ne zaboravi da je i evro bio jeftiniji pre 2-3 meseca, i da je u medjuvremenu povecan porez. Inace, Sata3 i USB3 se uglavnom i srecu na skupljim plocama. Postali su skoro nezaobilazni na plocama baziranim na chipset-u X58 (za Core i7)...
:: :: :: Cini mi se da je pre par meseci kad se pojavila kod nas bila bar 20% jeftinija...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.