Nabavio sam skoro kuler Titan Vanessa L-type universal socket.Problem je taj sto je kuler `zastareo` i u ful pakovanju nedostaju dva dela(kao neke shnalice) koje se montiraju na plocu umesto one standardne plastike oko socketa pa se onda na to zavrne odgovarajuci klip za procesor i na kraju na taj klip dodje kuler.Ima li neko to da bi mi mozda prodao ili ima neku ideju gde bih mogao naci.Naravno neko ko vozi intela a ima te stvarcice za amd,inace bez toga ovaj extra kuler NE MOZE na am2/am3 socket i sad mi je jasno da sve treba licno proveriti a ne verovati nasim `strucnim` sajtovima gde pise da to moze na ta podnozija.E sad,da mozda ne prenaglim ploca je ga 790xta ud4,mozda na nekoj ploci gde se kaci box cooler klip ima rupa gde moze da se zavrne clip od vanesse. [url]http://www.ixbt.com/mainboard/gigabyte/790xta-ud4/board.jpg[/url]
a ta dva dela dolaze tacno gde se sarafi plasticni okvir oko proce i otprilike izmedju mesta gde su sarafi se na ta dva dela zavrce taj klip za amd i onda kuler na sve to. evo njihovo uputstvo sa sajta,samo ne kazu gde da nadjem to sa slike 3(desno od nje se bas lepo vide ta dva dela). [url]http://www.titan-cd.com/2009_WEB/pdf/MANUAL/CPU/Universal/nk25AM2.html[/url]
Mogu ako oćeš ja da ti dam taj lim što ide odozgo za AM2 pa preradi, backplate imaš na ploči, samo nabavi 4 šrafa i 4 opruge i na konju si. Nisu te zajebali, verovatno je starija revizija kulera, u novijim revizijama ima oprema koja piše na sajtu proizvođača.
A možeš i da dodaš one limove na kit za 775 ko što ima u mojoj temi
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Naravno da me zanima ako mi resava problem,sto se tice dorade ako ne budem mogao ja da odradim nasao bih nekog.Javi mi se na mail pa se mozemo cuti i telefonom. Naravno ako neko na forumu ima originalna ta dva klipa bilo bi mi drago da se javi :)
:: Mogu ako oćeš ja da ti dam taj lim što ide odozgo za AM2 pa preradi, backplate imaš na ploči, samo nabavi 4 šrafa i 4 opruge i na konju si. Nisu te zajebali, verovatno je starija revizija kulera, u novijim revizijama ima oprema koja piše na sajtu proizvođača :: :: A možeš i da dodaš one limove na kit za 775 ko što ima u mojoj tem :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.