Mislim da su mi temperature za plocu malo velike,pa ajd da vas upitam za misljenje.U Everestu mi prikaze temperaturu ploce 55c,kada je maximalno opterecena,dok je idle rezimu oko 45c.Temperatura grafike je pod max optercenjem oko 70c.Konfa je sledeca: ASUS M2N-E 7850BE 8800GT 4GB DDR2 LC POWER 550W
imas skoro istu konfu kao ja ...napajanje ,maticna i ram :) ,jedino je meni procesor athlon 3800+ @2.6ghz i 8800 ultra ...dobre su ti temperature ,meni je maticna niza za 7-8 stepena ali ne sekiraj se i uzivaj
za plocu
:: Mislim da su mi temperature za plocu malo velike,pa ajd da vas upitam za misljenje.U Everestu mi prikaze temperaturu ploce 55c,kada je maximalno opterecena,dok je idle rezimu oko 45c.Temperatura grafike je pod max optercenjem oko 70c.Konfa je sledeca :: ASUS M2N- :: 7850B :: 8800G :: 4GB DDR :: LC POWER 550 :: :: Vase misljenje`?Hvala ::
elem, i ja imam istu plocu ali je temperatura dosta niza moj savet ti je da stavis neki vent (sitno ulaganje) i da bolje ohladis masinu, idu letnji dani kod mene u idle ploca na 34 C, a grafika isto evo i da vidis http://postavi.com/hosted/8052905ee522a1fc3fbc6562c1712235.jpg
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.