Moze da bude sve i svasta. Da bi omogucio ljudima da ti pomognu ovde, moras da napises malo vise: sta si radio pre nego sto se to desilo, ako si nesto npr instalirao, pa sta se desava kad pocne da dize sistem itd..
Pre je bio instaliran XP SP3, pa je kolega odlucio da stavi WIN 7, inace instaliranje xp je ok i radi, samo na tom zadnjem restartu za win 7 x64 pravi problem, ujedno sam i to prvi put video, pa mi ne jasno.Racunar je radio ok i nije bilo nikakvih problema, a 7-icu koju posedujem nahranila je preko deset racunara i nije bilo nikakvih problema...
Neće da pokaže ni POST a drnda na prazno, piše boot disk not present, krene da ga diže pa zakuca, krene da ga diže pa plav ekran, oće safe mode / neće, i tako dalje
Što više informacija daš, to veća šansa da dobiješ neki precizan savet, aj potrudi se, nismo mi tu s tobom u sobi, doduše ako imaš neko oveće žensko društvo može i to da se sredi, noć je još mlada a i mi smo
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ako proradi uspeo si (ne verujem da hoce. resetovace ti podeshavanja u bios-u), a ako ne onda je neshto od hardware-a shto teshko ko mozhe da utvrdi shta je (preko foruma), a mozhesh da proverish zamenom za isti (ili slichan - samo da ide isti driver), a ispravan (pozajmi od nekoga), i ako tako ne nadjesh shta je ne ostaje nishta drugo do dizanja xp-a.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
lepo si me nasmejao raic, zadnji restart pa pritisni bilo koje dugme da butuje sa cd-a..... pet tackica i tu zakuca, onda samo restart ili power dugme...
Iskljuci iz BIOS-a logo ploce. Rwstartuj i vidi sta se desava sa prepoznavanjem HDD i optike. Nesto od toga najverovatnije zablokira BIOS. Jednostavno pokusava da ga ocita, ali ga ne vidi. Iskljuci prvo optiku pa probaj. Ako ponovo zakuca, iskljuci disk, pa probaj ponovo. Ako prodje post, onda ti je disk otisao u vecna lovista.
Ako BIOS vidi HDD i dalje ne mora da znaci da je on ispravan. Mozda nije dobro setovan mod za HDD u BIOS-u? Pokusaj sa iskljucivanjem ide uredjaj, pa probaj butovanje da vidis da li ce proci. Mozes i ovde da procitas nesto o tvom problemu: http://www.computerhope.com/issues/ch000474.htm
pajz sad, obriši tu particiju gde si sad pokušao da instaliraš i pokaži sedmici da se instalira na neparticionisani prostor koji će da ostane na njenom mestu i ima da oće, garantujem.znači, ne praviš tu ništa, samo mu pokažeš na taj prostor i sve će ostalo da odradi sam.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.