Uzeo sam pre 10 dana ovaj procesor i desava mi se da krci onosno krklja pod opterecenjem u igricama kad renda sliku.Cim spustim igru u try on prestane da krci,isto tako u operi krci kad listam stranicu ali dosta slabije.Isti zvuk mi se javljao na starom 5000+ samonesto slabiji.Jel se ovo jos nekome desava?Ceo komp je tih pa se ovo cuje inace na starom napajanju ovaj zvuk nebi mogao ni cuti od buke napajanja.Ideje...????????
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Ne pisti kao sto piste ovojnice,nije ni hdd jer on ima drugi zvuk,zvuk dolazi iz okoline procesora i bukvalno krklja ali ne ko hdd kad cekira nego kao da se pasta na njemu kuva bukvalno.Ne znam kako da objacnim zvuk,isto mi se culo na starom procesoru kad je pod opterecenjem iscrtavanja slike u operi ili u igrama.Konfiguracija
amd 630 x4 asus 785td-v-evo mushkin 2x2 gb 2000mhz hdd hitachi ili wd 320 gb i jedan i drugi se cuju ali nije to taj zvuk xigmatek 700w gtx 260oc gigabyte
Koje su ti temp za cpu, grafiku, hdd i ostalo, pod opterecenjem?
:: :: :: :: Ne pisti kao sto piste ovojnice,nije ni hdd jer on ima drugi zvuk,zvuk dolazi iz okoline procesora i bukvalno krklja ali ne ko hdd kad cekira nego kao da se pasta na njemu kuva bukvalno.Ne znam kako da objacnim zvuk,isto mi se culo na starom procesoru kad je pod opterecenjem iscrtavanja slike u operi ili u igrama.Konfiguracij :: :: amd 630 x4 :: asus 785td-v-ev :: mushkin 2x2 gb 2000mh :: hdd hitachi ili wd 320 gb i jedan i drugi se cuju ali nije to taj zvu :: xigmatek 700 :: gtx 260oc gigabyt ::
da ali kad igru spustimu tray zvuk nestaje a da je kuler nebi mogao da u sekundi smanji broj obrtaja i da zvuk nestane.Problem je u opterecenju ili cpu ili nesto oko njega,mozdana ploci ovojnica ali ne pisti vec krklja i to mi je cudno...
da ali kad igru spustimu tray zvuk nestaje a da je kuler nebi mogao da u sekundi smanji broj obrtaja i da zvuk nestane.Problem je u opterecenju ili cpu ili nesto oko njega,mozdana ploci ovojnica ali ne pisti vec krklja i to mi je cudno...
Karta je nova,zamenjena jedna koja je pistala,slusao sam dobro i zvuk je iz okoline cpu.Skinucu kartu i igrati na integrusi pa ako bude krcalo i dalje znaci da nije karta.Javljam kad dodjem kuci i probam integrusu.Stavicu i stari 5000+ pa cu i njega probati.
temperature su normalne,ne secam se sad tacno ali cpu oko 50,gtx oko 70 u full loadu bez dizanja obrtaja kulera inace 50 na 70 posto kulera u full loadu,ploca nesto smesno 30-40 ne prelazi...hdd 39 to se secam dobro xaxaxax....
ili u klubu tesla da se pojavi mikrofon kao diagnosticki alat, ako ga nije bilo. a u medjuvremenu ti mozes sa webmic-om da snimis pa postavis na youtube da ljudi vide odakle krcanje dolazi.
Mala shala, ali po ovome sto ti kazes moraces da izvadis plocu pa da lepo oslusnes sta se desava !?
:: :: ili u klubu tesla da se pojavi mikrofon kao diagnosticki alat, ako ga nije bilo :: a u medjuvremenu ti mozes sa webmic-om da snimis pa postavis na youtube da ljudi vide odakle krcanje dolazi :: :: Mala shala, ali po ovome sto ti kazes moraces da izvadis plocu pa da lepo oslusnes sta se desava ! ::
Sef bre... xigmatek od 9000 din...e moj Djuro a kinez od 2000 radio dve godine bez problema a ovaj markirani sto ga prave u kini i deru narod nije izdrzao mesec dana...Brukaaaaaaaaaaaa....
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.