POnekad se poprilicno iznerviram kad vidim ovako nesto!!! Ovo je kompjuter koji skoro 5 godina NIJE OCISCEN,OTVOREN i sl!!! Grejao se kao zivotinja,termalna pasta maltene izgorela,krcao zujao brujao iz svakog ventilatora koji postoji!!! Mislim,jel tesko ljudima da jednom godisnje odvrnu 2 srafa,odnesu komp kod komsije,Pere,Paje,nekog ko ima kompresor i potrose 2 minuta vremena na izduvavanje prasine!!! Nekad ne kontam ljude uopste...
kolik oznam njih koji ne smeju da otvore kuciste, vidjao sam ja ovakvih primera dosta, nije u pitanju lenjost nego sto jednostavno ljudi misle da to ne sme da se otvara i dira, znaci neznanje.
Ovo je svakodnevna normalna pojava. Pre par meseci mi je bila na servisu jedna pentium 3 mašina koja je radila 10 godina bez prestanka. U desktop kućištu je bila neka integrisana celeraba na 900. Bilo je toliko prašine da se nije videla boja ploče, kuler na procesoru je presto da radi pre nekoliko godina i bio je totalno prekriven prašinom. Najzanimljivije od svega je da je u mašini trso hard disk. Sve ostalo je bilo ispravno.
Da, bas ce neka napucana riba koja samo zna da se uloguje na fejs da ide da cisti kompjuter. Sigurno. Ja licno ne znam ni jednog druga ni drugaricu a da su cistili komp. Al nikog. Povrh svega, stavljaju nalepnice kad kupis gotov komp pa ako otvoris gubis garanciju. A vrlo malo ljudi sami sastavljaju komp. Tako ti je. Nista to nije cudno, ljudi ne sipaju ulje u kola sto mora, a kamoli ovo.
:: Ovo je svakodnevna normalna pojava. Pre par meseci mi je bila na servisu jedna pentium 3 mašina koja je radila 10 godina bez prestanka. U desktop kućištu je bila neka integrisana celeraba na 900. Bilo je toliko prašine da se nije videla boja ploče, kuler na procesoru je presto da radi pre nekoliko godina i bio je totalno prekriven prašinom. Najzanimljivije od svega je da je u mašini trso hard disk. Sve ostalo je bilo ispravno :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: ::
Vec debilcine odvratne! to ti je isto kao kada vidis novog BMW-a a s njega mozes da skines 2kg prasine i blata, uzas seljaci takve debile mrzi da se okupaju a kamoli nesto drugo
za sta ti kukas... Ovo bre nije nista. Da vidis na sta lici gde je duvan, kucista koja su posecivali misevi kao klozet... Pa neka gde nema ni 100 bara da pomogne bez zuljanja cetkom...
Prošle subote sam izgubio 4 sata na rasklapanje i čišćenje mašine i ponovono sklapanje. Obično traje oko 3 sata, ali pošto sam ovoga puta montirao i novi kuler oteglo se unedogled. E, sad bi se ti `standardni slučajevi` sigurno pitali koja me je budala terala da na tako nešto protraćim 4 sata, kad mašina ne mora da se čisti od prašine uopšte.
:: Ni moja devojka ne čisti svoju neku matoru mašinu, mogu da zamislim kako izgleda enterijer.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Jednostavno.Covek kome kompjuter nije opsesija da nazovem, odnosno ko ga sluzi samo ponekad kada zatreba takvi ljudi naravno i nece se zezati sa tako necime.Dok sa druge strane ima dosta ljudi koji cisto iz ne znanja ne smeju da otvore kuciste (ili se boje zbog garancije),a da ne spominjem neko skidanje graficke,procesora,ram memorije itd...
da otvorim računar dok mi nije riknula grafika. Nisam lenj, jednostavno je to za mene bilo špansko selo kao i za većinu prosečnih korisnika (ne čišćenje nego ono što je unutra i plašio sam se da taknem). Što neko iznad reče šta će nekoj fensi cici u životu da otvara računar...takođe mogu da zamislim njen izraz lica kada bi isti i uspela da otvori.
Ako nađem gotku ima da okačim gde se vidi sloj prašine na kuleru jedne kelerabe, ako ga nije bilo jedno 2mm... support normality
NEZNALICE NA KVADRAT!!! Zovem coveka da mu kazem sta sam nasao u kompu,i da mora da mu obaram sistem,i zamenim termalnu pastu na procesoru...kaze on meni `da,da,vec su mi jednom obarali taj napon,ali taj decko sto je obarao sad nije tu pa to uradi ti`????WTF!!!
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Pa što se ljutiš zemo, još se malo vide rebra na kuleru . :: Ne verujem da su neznalice, jednostavno ne vode računa :: :: Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže. :: :: :: POnekad se poprilicno iznerviram kad vidim ovako nesto!!! Ovo je kompjuter koji skoro 5 godina NIJE OCISCEN,OTVOREN i sl!!! Grejao se kao zivotinja,termalna pasta maltene izgorela,krcao zujao brujao iz svakog ventilatora koji postoji!!! Mislim,jel tesko ljudima da jednom godisnje odvrnu 2 srafa,odnesu komp kod komsije,Pere,Paje,nekog ko ima kompresor i potrose 2 minuta vremena na izduvavanje prasine!!! Nekad ne kontam ljude uopste.. :: :: :: :: :: :: http://img710.imageshack.us/img710/4343/dsc00038bm.jp :: :: http://img101.imageshack.us/img101/1015/dsc00039ri.jp :: :: http://img532.imageshack.us/img532/8996/dsc00042nw.jp :: :: http://img707.imageshack.us/img707/1955/dsc00037ng.jp :: :: :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.