sta mislite o ovim plocama, koju kupiti ili nesta drugo 1.Asus M4A89GTD PRO/USB3 2.GIGABYTE GA-890GPA-UD3H i koji procesor i memoriju uz neku od ovih ploca /phenom II x4..../ imam- hardove2x samsung F3 500GB ,wd640aaks, sapphire4890toxic,corsair hx850w
u brate sad niko nece prvi jer izbi tuca :) moj glas za GA jer sam imao nekoliko njihovih ploca i sve su radile jako dobro, za CPU ne znam za sta koristis racunar pa ne znam sta da kazem a memoriju manje vise gledaj po ceni, neku na 1600MHz, geil, patriot, mushkin, kingston bilo sta (ovaj redosled nema veze)
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapor
:: sta mislite o ovim plocama, koju kupiti ili nesta drugo :: 1.Asus M4A89GTD PRO/USB3 :: 2.GIGABYTE GA-890GPA-UD3 :: i koji procesor i memoriju uz neku od ovih ploca /phenom II x4.... :: imam- hardove2x samsung F3 500GB ,wd640aaks, sapphire4890toxic,corsair hx850w
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Asus jednoglasno. Prelepa ploca. :: :: Pozdrav. :: :: Thermaltake Bach Vx :: PSU Chieftec 550W :: ASUS P7P55D :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: Thermaltake Max Orb :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapo :: :: :: sta mislite o ovim plocama, koju kupiti ili nesta drugo :: :: 1.Asus M4A89GTD PRO/USB3 :: :: 2.GIGABYTE GA-890GPA-UD3 :: :: i koji procesor i memoriju uz neku od ovih ploca /phenom II x4.... :: :: imam- hardove2x samsung F3 500GB ,wd640aaks, sapphire4890toxic,corsair hx850w
Neverujem da bi iko mogao da ti navede prednosti jedne nad drugom. E sada lepota je stvar ukusa i to je jedina dilema u tvom slucaju. Ja bih licno isao na GA i ako je Asus-ova perjanica lepsa,jer nemogu da svarim tu govnjivu boju PCB-a.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
pa ko li ce je gledati kad je sprcis u kuciste!!! jedino ako ce stojati na stolu onda ok:D jos mi se svodja da za AMD ima da se uzme konacno dobra i kvalitetna ploca za nekih 100e ove dve su dokaz
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Neverujem da bi iko mogao da ti navede prednosti jedne nad drugom :: E sada lepota je stvar ukusa i to je jedina dilema u tvom slucaju :: Ja bih licno isao na GA i ako je Asus-ova perjanica lepsa,jer nemogu da svarim tu govnjivu boju PCB-a :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Kao sto rekoh lepota je jedina dilema,ili mozda mozes da me ispravis A sada sto se gledanja tice,ja sam po tom pitanju nevidjena picajzla(perfektcionista)i meni je izgled itekako bitan.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ja preporučujem Gigabajta, a ne verujem da nešto fali ni tom ASUS-u. Jedino je, što kaže Ishmerish, kod ASUS-a diskutabilna boja štampane ploče. Oduvek su vukli na neku nijansu `ždrić` žute ili braon.
:: To si u pravu,ima da mu bude veselo kada mu budu cepli struju usled neimanja para za izmirenje obaveza sprocu EPS-a :: :: Kako bi ti Gile legendo nama objasnio prednosti X6 procesora u igrama,ako u obzir uzmemo sadasnje vreme i trenutnu cenu doticnih procesora :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: GA= ubica :) + ako na njega stvais x6 procesor, zabava pocinje :) :: :: :: :: Pozdrav
sto da ne uzme x6 procesor ...ionako je samo 30-ak eura skuplji od najbrzeg quad-a ...a zar ne bi bilo glupo dati npr 130e za quad i da zivis sa tim da si mogao da dodas jos 40e u kupis x6 ...za tih 40e ces da se skrpis lakse nego kasnije za nov procesor ...ako vec resavas da uzmes dobar komp ,onda si sigurno odvojio neke `malo vece` pare ,ne kupuje se azdaja za 300e ...
mada opet ,x6 ti ne treba ako nemas dovoljno ...ali ako mozes da se skrpis ,definitivno treba da razmislis o 1055T ...bar ja tako gledam na neke stvari
Po meni je GA bolja ploca od tog Asus-a jer nekako mi Asus u poslednje vreme posustaje, koliko je ljudi na forumu uzelo GA 770 UD3 plocu i ja ne znam da se iko javio sa problemima. Evo ja imam GA plocu jedna mi je crkla posle godinu dana a imam Asusa koji mi radi bez ikakvih problema vec 5 god. Asus je imao odlicne ploce za 775 socket, ali sada je posustao, jednostavno GA ima bolje ploce i na Intel i na AMD platformi :). Ovde vlada pompa oko toga da su Biostar ploce sranje, drugar uzimao proc x4 940 i ja nisam znao koju da mu plocu ubacim i ja lepo nadjem kod atoma na akciji biostarka a ionako planirao sam da uzmem celu konfiguraciju kod njih za drugara. Evo ploce godinu dana posle radi bez ikakvih problema.
A sad da vam dokazem zasto uzeti x6. Razlika u ceni je 3000 din. max. Za 3000 din dobije se mnogo, dobijes poboljsano jezgro koje se bolje OC (ja licno ne volim OC, ali valja napomenuti) i dobijes 2 jezgra vise. Mozda sad nece imati koristi ali ce zato za god. - dve sigurno imati korist od takvog procesora. I za te 3000 se dobija mnogo, realno doplata bi trebala da bude negde 5000+ dinara, inace u pitanju je x6 1055T.
Gigabyte, pogledaj na benchmark.rs imaš test, ta ploča je u svemu bolja od tog Asusa(doduše nisu velike razlike), moj glas ide za GA! I u pravu je Gile za x6, što da ga ne uzme čovek kad je tako mala razlika u ceni u odnosu na quad?
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.