HD4200 je u nivou sa gf8400 i ati3450 to jest mozda je malo jaca zbog ddr3 memorije u tvom slucaju. Ono u manjim rezolucijama moze da se igraju starije igre i neke novije nisu sve zahtevne na primer Stalker cop fino radi na 1280x1024 sa srednjim podesavanjima.
Otprilike je manje vise ovo sto ti je Hogar napisao u vezi igrica
18.06.2010. 23:33
status: user broj poruka: 7733
Ja sam pustao full hd na 690 G chipsetu sa x1200 integrusom ,posto je to 785 G chipset on ima i kao klokovanje te integruse,ali ipak nista bez HD odvojene serije 4xx ili 5xx ,mada jatu ne bi iskljucio ni Nvidia .Integrusa plus uzima od sistemskog rama resurse memorije.
ipak za ozbiljnije stvari mora odvojena grafika,Mogu te starije igrice 3-4 godine da se igraju na integrusi i filmovi,znam recimo da je na x1200 mogao Black hawk down,a recimo Call of duty 4 vec je usporeni snimak.Sa HD serijom koja je integrusa nisam probao.
Hvala svima na savetima, to i jeste preporuka da se konfiguracija uzme na više rata(za vreme leta) jer nažalost tako mora. Učinilo mi se da je za ovu ploču odnos cene i performansi jako dobar. naravno ide 2GB DDR3(za početak), AMD Athlon II X2 240, HDD 500gb, 550W napajanje. Do kraja leta uzeću još 2GB DDR3. Sada pitanje koja VGA? Nisam siguran ali bih uzeo nekog novijeg ATI-ja( 5770)?
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 HyperX@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 750GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: Hvala svima na savetima, to i jeste preporuka da se konfiguracija uzme na više rata(za vreme leta) jer nažalost tako mora. Učinilo mi se da je za ovu ploču odnos cene i performansi jako dobar. naravno ide 2GB DDR3(za početak), AMD Athlon II X2 240, HDD 500gb, 550W napajanje. Do kraja leta uzeću još 2GB DDR3. :: Sada pitanje koja VGA :: Nisam siguran ali bih uzeo nekog novijeg ATI-ja( 5770) :: :: ::
Ja sam sa Biostar(TA790GX-A2+)plocom i integrusom terao NFS Undercover na 1680x1050 isve na medium.Potpuno tecno i sa FPS-om koji nikada nije isao ispod 30.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Aj da ne preterujemo sa ovakvim izjavama, kakva crna integrusa da tera bilo sta u 1680x1050 na meduim sa fps-om koji je uvek preko 30.... Mislim da se ne lazemo....
:: Ja sam sa Biostar(TA790GX-A2+)plocom i integrusom terao NFS Undercover na 1680x1050 isve na medium.Potpuno tecno i sa FPS-om koji nikada nije isao ispod 30 :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Aj da ne preterujemo sa ovakvim izjavama, kakva crna integrusa da tera bilo sta u 1680x1050 na meduim sa fps-om koji je uvek preko 30.... Mislim da se ne lazemo... :: :: :: :: Ja sam sa Biostar(TA790GX-A2+)plocom i integrusom terao NFS Undercover na 1680x1050 isve na medium.Potpuno tecno i sa FPS-om koji nikada nije isao ispod 30 :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
Decko kao prvo, to sto imas veci broj postova ne znaci da znas vise. Pratim ovaj forum vec dosta dugo tako da znam odlicno ko je ko. Kao drugo, sta si dokazao ovim snimcima? Da je integrisana HD3300 sposobna za brzi slideshow ili sta? Ne podpaljuj ljude da ce moci sa integrusama normalno da igraju bilo koje novije igre. Zna se za sta su integruse a za sta zasebne kartice. Kao trece u ovim tvojim `dokazima` koristis rez. 1024x768 i 1280x960, pri cemu ti je avg fps u jednoj od 20-30 a max u drugoj fps 32!? Koliki ti je minimalni majke ti? 10-15? Smesno...
:: Decko proveri prvo ko je ko na ovoj berzi pre nego pocnes da glodjes :: :: Edit :: http://www.youtube.com/watch?v=lvukSugEuO :: :: http://www.youtube.com/watch?v=WgTT9P4rPu :: :: http://www.youtube.com/watch?v=hvEQ6F0yeQ :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Aj da ne preterujemo sa ovakvim izjavama, kakva crna integrusa da tera bilo sta u 1680x1050 na meduim sa fps-om koji je uvek preko 30.... Mislim da se ne lazemo... :: :: :: :: :: :: :: Ja sam sa Biostar(TA790GX-A2+)plocom i integrusom terao NFS Undercover na 1680x1050 isve na medium.Potpuno tecno i sa FPS-om koji nikada nije isao ispod 30 :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
a te igre sigurno nisu slideshow,vec jedne od graficki zahtevnijih,uostalom ta grafika sije GF6600.To sto ti starino neznas nesto a hoces da raspravljas-e to vec nije moj problem.
Samo mali savet za ubuduce:ako vec misli da ladis jezik(posto sa primetio da si malo zustriji)probaj da imas bar elementarno znanje o tome sto pricas.Posto sam siguran da u ovom slucaju ne posedujes nista vise od opsteg znanja vezano za HD3300.
Lala 4ever!
Pa dobar ti je primer, pricas jedno dokazujes drugo, mislim.... Ti bi bar trebalo da imas elementarno znanje o pravopisu, `ne znam` se pise odvojeno. Drugo elementarno znanje: zasto nisi spomenuo koliki je minimalni fps, umesto sto spominjes max? Od toga koliki je max fps nema nikakve koristi, mnogo je bitniji min fps, tj. da bude u nekim granicama normale, 25-30, eventualno 20, pa da se zna kako ce doticna grafa terati neku igru... . Dobro sto nisi poredio taj hd3300 sa GF2MX pa da kazes `sije ga...`. Budi malo objektivniji i precizniji kad oces nesto da nam prezentujes, a ne da dizes u nebesa integrisane grafike iz ne znam ti kog razloga. Uostalom, svako pametan se nece muciti da igra nesto na nekoj integrusi, tako da ovi tvoji snimci nemaju neku svrhu...
:: a te igre sigurno nisu slideshow,vec jedne od graficki zahtevnijih,uostalom ta grafika sije GF6600.To sto ti starino neznas nesto a hoces da raspravljas-e to vec nije moj problem :: :: Samo mali savet za ubuduce:ako vec misli da ladis jezik(posto sa primetio da si malo zustriji)probaj da imas bar elementarno znanje o tome sto pricas.Posto sam siguran da u ovom slucaju ne posedujes nista vise od opsteg znanja vezano za HD3300 :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.