Prvo zameni to rex power govno od napajanja sa nekim kvalitetnijim LC ili sličnim koje košta oko 35€. Ne mogu da verujem da ti mašina uopšte radi sa tom nakazom.
Ako je to load onda nije strašno. Ako je idle, onda je previše. Prvo poboljšaj opšte hlađenje kućišta, (1 uduvna i 1 izduvna 12-ca) pa ako nije dovoljno onda hlađenje specifične komponente. Napajanje je đubre, njega promeni bez obzira na hlađenje.
Koja je ploca? Koji hard?.... Sve u svemu Hd- ok, cpu- jok, vga- ako je u load ok ako ne jok ploca bi trebala do 50 ali i to je pitanje sa novim plocama.
Ubaci samo dva fana osmice u kuciste ali napajanje obavezno vadi ja sam imao slicnu konfu predpostavljam da si je kupio u alt.... ja sam dva puta nosio u u servis jer je bio pod garancijom i nisam smeo da menjam napajanje jer samo oni mogu da stave rcxpower 450w u takvu masinu TMI = Too Much Information
Hehe, nemoj da bude: sad se više ne greje, ali ne daje ni sliku na monitoru, a i ventilatori se ne okreću.
Šala: kao što reče Helm Hammerhand, pre svega zameni to rcx ili rex power napajanje, bez obzira što još uključuje računar.
Koja je ploča, kakvi su naponi, da ti se nije iščašio hladnjak na čipsetu ili blokirao ventilator na hladnjaku čipseta?
Pozdrav!
Vlada
Sorry, malo sam zakasnio sa pitanjcima.
:: Prvo zameni to govno od napajanja sa nekim kvalitetnijim LC ili sličnim koje košta oko 35€. Ne mogu da verujem da ti mašina uopšte radi sa tom nakazom :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: ::
Taj RexPower je nevidjeno sranje od napajanja, cak mislim da je i najjeftinije od svih tih kineza. Stavljati takvo napajanje na takvu konfiguraciju je cista glupost. Pitam se jel zdravog razuma taj koji ti je sklapao masinu.... Menjaj za neki jaci LC Power...
:: :: Ploca se greje na nekih 60 :: Graficka oko 70 :: cpu oko 55 :: hd 4 :: :: amd phenom x4 9650 :: ram : 8g ddr2 kingstone na 1k mh :: graficka 9800 gt oc 1g :: napanje neko rcxpower 450 :: kostiste obicno :: :: sad me zanima sta treba menjam da se negreje toliko ako je to visoko temp.
Napajanje LC iz predhodnih postova i ovo kuciste koje dolazi bez napajanja. http://www.itsvet.com/proizvod/blueberry-cn-872bk-op/comp_comp_case/256/1263 Kuciste je perverzija, ima kontrolu brzine ventilatora i citac SD kartica sa strane. U kucistu se nalazi jedan ventilatot 12cm sa prednje strane koji hladi HD, dokupis jos jednu 12icu, nakacis sa zadnje strane da izvlaci topao vazuh napolje i njega isto nakacis na kontrolu brzine i neces imati problema sa temperaturama komponenti. Pozdrav ps. Za te pare nepostoji bolje kuciste!!!
:: Napajanje LC iz predhodnih postova i ovo kuciste koje dolazi bez napajanja. http://www.itsvet.com/proizvod/blueberry-cn-872bk-op/comp_comp_case/256/126 :: Kuciste je perverzija, ima kontrolu brzine ventilatora i citac SD kartica sa strane. U kucistu se nalazi jedan ventilatot 12cm sa prednje strane koji hladi HD, dokupis jos jednu 12icu, nakacis sa zadnje strane da izvlaci topao vazuh napolje i njega isto nakacis na kontrolu brzine i neces imati problema sa temperaturama komponenti. Pozdra :: ps. Za te pare nepostoji bolje kuciste!!!
Imam ovo kuciste, ne zuji, ne peva, ne pravi nikakvu buku!!! Ako imas ovih problema to se vrlo jednostavno resava, moguce da ti je zapao neki komad koji je malo rastimovan ali... svaka preporuka za ovo kucisre!!!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.