Pre dve nedelje sam postavio temu u vezi gasenja i restartovanja kompjutera pri blazem opterecenju,rekli su mi da je napajanje. Zamenio sam napajanje uzeo sam LC power 6650gp3 V2.3,e sad za ove dve nedelje dva puta mi se desila slicna stvar samo ovaj put mi izbaci sliku (gore nije hteo da mi izbaci sliku).
bre ljudi, zar je problem odmah napisati osnovne stvari, da ne vadimo klestima? 1. konfiguracija? 2.temperature? 3. pod kojim uslovima se javlja problem? mislim `pri blazem opterecenju...`!?! dzak od 50kg na kucistu? 4. sta bi jos moglo da pomogne resenju problema (izbaci neki error, koliko se cesto desava...)? 5. overklok, kastomizacije? aj lepo na popravni, pa da pricamo dalje @raic: nije bas tako, radi poso zvaka, kaze covek da proc ima samo godinu dana. ako nije OC i ne greje se puno radice i sa zvakom dugi niz godina. mi sto smo manijaci i ocemo 18C na 6GHZ je druga prica ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
a jes malo fetish, a? jos ako je silver, mmmmm.... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Ja je svejedno na kurac ne bi lepio.. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
@pcservis Imam slican slucaj sa thikpad a22m.Iz cista mira se ugasi kada gledam neki video zapis,ili kada surfam.Nekad odmah,a nekad za par minuta.Testirao sam memoriju,i prosla je,kao i graficku sa nekum Video Card Stability Test-om i to je proslo.Temperature su ok,jer je totales rasklopljen i po opipu sam zakljucio.Menjao sam i pastu naprocu.
Imas li predstavu sta je u pitanju?Znam da je totalno zeznut slucaj,ali sta da se radi. Hvala unapred!
Edit:Isto je sa vise verdija win-a i drajvera,tako da soft iskljucujem definitivno.
Ma daj bre ljudi ne drvite vise sa tim pastama, evo bre na starom e4300 i dan danas normalne temperature cak i kad je OC (3.2 GHz) ne prelazi 50-52°C sa BOX hladisom i fabrickom zvakom.
Jedino sto mu redovno ocistim prasinu sa rebara hladnjaka i to je sve.
Proveri sve kablove od napojnog do onih izmedju diskova itd...
Decekiraj da se sistem resetuje pri svakoj greski i da prijavljuje greske, proveri HDD oce to da radi i kad imas lose sektore. Ako ti nije mrsko poskidaj sve sa ploce onda nekom cetkom sve slotove, a kontakte na karticama i memoriji pamucnom krpicom i vrati nazad na plocu, to ponekad ume da pomogne i nije ni malo komplikovano.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.