do sada nisam nista teze montirao, pipavije i gluplji backplate nisam video od ovog TRUE black, jos kada se dva venta montiraju Scythe slip stream na njega onda je sve ravno ubistvu.... ipak na kraju dobro izgleda:)
uzeo sam ga povoljno a dao svoj hyper 212 plus na dobos... u ponedeljak stize q9550 ES pa ce ici na 4 ghz verovatno... proban je kod sadasnjeg usera na 1,35v ide ladno 4 ghz i prolazi 75 prolaza linxom sa maximumom na oko 71 C!
kad montiram taj cpu posle vikenda stavljam testove...
uglavnom, jedva sam ga namestio treba 5 6 ruku da se pridrzava sve jos dva venta, nista ne drzi backplate pozadi osim ako ga ne pridrzavas kolenom dok srafis srafove..uzas... a posle ide montaza snala u ukom prostoru kucista... obzirom da sam bio nervozan zbog nasih slepaca u fudbalu dobro sam ga i namestio:)
inace, smanji mi je temp u idle na ovom e5200 sa 34 na 29 C! proc je klokovan na 4 ghz...
posle utakmice Makabi-Paartizan i tri piva sam se vratio kuci da probam neke procesore i uspeo sam da shrafcigerom oshtetim plochu kada sam skidao i stavljao po tri puta kuler.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.