Ukapirao sam da je slika kao u ogledalu,ali da li vidis gde stoje STA konektori,kako je postavljen socket za procesor,slotovi za memorije... Layout je potpuno idiotski:D Open source software rules!!!
kada intel nesto napravi, to nikada nije idiotski, ja bi ovu plocu uzeo samo zbog svoje neobicnosti...a ne moze da ne valja, jer je intel-ova.
:: Ukapirao sam da je slika kao u ogledalu,ali da li vidis gde stoje STA konektori,kako je postavljen socket za procesor,slotovi za memorije.. :: Layout je potpuno idiotski: :: Open source software rules!!! :: ::
ili je fotomontaza ili je stvarno ploca takva. Ako se covek ne zeza. Mislim da je slikao normalnu plocu iako su konektori obrnuti mozda ima i ovakvih kucista
Najvise lici na ovaj format i verovatno i jeste. Varijanta koja nikad nije zazivela na PC-u ali se u MAC-u koristi upravo to gde se procesor i memorija kako komponente koje se najviše zagrevaju nalaze u najhladnijoj donjoj zoni. I veliki proizvodjaci su imali takvih ploca ali tek po koju. Evp uverite se i sami http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3105#ov. Raspored je upravo BTX.
malo kasno za mene,jer sam je kupio misleci da cu da sklopim komp i da prodam a pri pomisli na `veliku` i `laku` zaradu(lol) nisam ni pogledao sliku doticne ploce nesto pazljivije pri kupovini na Limundu,i eto ti sada ni zarade a ploca stoji i ceka da se pojavi neko sa takvim kucistem MD8800 na prodaju,iskustvo se placa,a sto je bilo najsmesnije prodavac je pri stavljanju slike na aukciju sliku okrenuo i limcic od ploce stavio na mesto gde bi i trebalo da bude a da pri tom uopste nije stajao na ulaz za cinceve,tako da je izgledala skroz ok,na prvi pogled,jos je prodavac nalozio kupce sa nagradom,ako cena dostigne >>>>? dobi ce se i besplatna grafa,koja radi,ok,tako da ako neko nadje kutiju za ovo prvo meni da javi,pozdrav
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.