Menjao bih box (cooler i hladnjak), pa me zanima neka JEFTINA i TIHA varijanta hladjenja. Ne planiram OC (mozda malo za probu), a bitno mi je da:
1. Procesor svucem sa maximalnih ~65C (tokom testova/igranja) ispod ~55C (ako je moguce)
2. Sistem hladjenja koji mi se svidja je, gde ventilator koji je nakacen na hladnjak, stoji pod uglom 90 stepeni u odnosu na procesor, tj. da izduvava topao vazduh kroz rebra hladnjaka ka zadnjem delu kucista. Video sam da ima modela sa 1 i/ili 2 ventilatora i da mogu i da sijaju, al to mi nista nije bitno.
takav neki sam ja gledao,al mi je calov drugar na kraju zamenio pastu i temperature su se malo stabilizovali,pa sam odustao od kupovine,jer ionako ovo ide na prodaju
Pošto nešto ne verujem da će stati u tvoje kućište. Jesu oni bolji od TX-ova, ali su i poprilično veliki, pa možda ne uspeš da zatvoriš bočnu stranu kućišta, kao jedan od kolega sa Berze kad se ponovio Vendetom. Hyper TX 1, 2 ili 3 će ti raditi posao odlično, i gotovo sigurno stati u kućište (TX-om sam hladio mog Fenoma, pre nego što sam kupio Vendetu).
Meni hladi 955 bez problema, ne čuje se, a i to ti je jedan od manjih tower kulera tako da nemaš problema s kućištem.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Nekoliko godina sam na ovom forumu i ne secam se da sam video da se ovoliko ljudi opredeli za istu stvar. Bas me interesuje sta ce reci ostali. Sve mi mirise na TX3, da vas ne razocaram (kad ce ta plata...)
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.