Kupih danas ovu memoriju, pa imam jedno pitanje: od momenta kada sam `ubo` memoriju, svetle crvene led diode, da li tako treba?
Maticna je 880GMA-ud2h, kada je bilo podeseno na auto radila je na 1333, sad promenio na manuelno i podesio na 1600, takodje svetle crvene diode. Malo mi je cudno...
Nisam overclocker, bitna mi je samo kolicina ram-a.
Nisam pobornik svetlecih stvari, tako da mi je malo cudno bilo. Ma nesto sam se danas iznervirao i kupio racunar, a ova memorija je bila najpovoljnija. Ujedno da se pohvalim: amd 440 880gma-ud2h 2x2 GB rama iz naslova cft-600-14cs Asgard 2 500Gb blue(e tu sam se zezno, cuje se katastrofa) 12CM Arctic cooling F12(i on se cuje poprilicno, tako da cu smanjiti obrtaje)
Obzirom da nisam neki gamer, grafika neki drugi put. Za sada izgleda dobro
Ja imam kao eksterni samsung, i odlican je, a ovo sam kupio nije bilo nista drugo tj. da budem precizniji bio je samsung od 1.5 TB(ili slicno) a to mi je u ovom trenutku bilo vise nego sto mi treba.
:: Nije loše, eto, neko kupi komp s predumišljajem a neko u afekt :: :: Jebiga, šta misliš zašto non-stop preporučujemo samsung F3, najbrži je i jako tih, nemam blage veze kako im je to pošlo za rukom :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Nije bas to tako, vec duze vremena gledam sta da kupim, danas je samo eskaliralo Bavim se racunarima vec x godina(ne desktop vec malo ozbiljnije tj. mnogo) i sebi nisam kupio racunar, verovao ili ne, od `99 godine(otisao u prodavnicu iizvadio pare iz dzepa i kupio). Za ovih 11 godina sam uvek `dobijao` racunare kada ljudi nisu hteli da plate posao koji sam odradio. Tu je bilo i desktopova i laptopova po ozbiljnim ciframa i uvek mi je bilo nekako zao da dajem kintu za komp, a puna kuca nekih racunara. Ipak svaki racunar mora da ima svrhu i da se isplati. Ovo je moram priznati lepo osvezenje.
:: Sad si mi razvio komplekse :: Zhao mi shto ja ne mogu da kupim kvalitetan komp kad se iznerviram :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Jel taj fan Arctic cooling F12 ima PWM kontrolu obrtaja? Hajde reci mi neke utiske razmisljao sam da ga kupim upravo zbog tisine - tj. da mu smanjim obrtaje. Na koliko ti se ne cuje? Inace imam F3 i cuje se...
Nije PWM,nazalost, inace ne bih imao problemsa bukom Ovaj radi na 1350 RPM, sa 57CFM, high performance kaze na kutiji. @bstaletic Hvala, birano je da moze da se uradi neki lepi upgrade(recimo 1055T ili slicno) za nekih godinu-dve ili ranije ako bude trebalo.
:: Jel taj fan Arctic cooling F12 ima PWM kontrolu obrtaja? Hajde reci mi neke utiske razmisljao sam da ga kupim upravo zbog tisine - tj. da mu smanjim obrtaje. Na koliko ti se ne cuje :: Inace imam F3 i cuje se...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.