Gledao sam u oglasima. A toj ploči ne radi mreža, baš kao što i mojoj ne radi, pa je zato menjam, tj. kupujem novu. Treba mi potpuno ispravna ploča, bez procesora.
Mozes da kupis mreznu karticu za 300-400din i resio si problem.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Gledao sam u oglasima. A toj ploči ne radi mreža, baš kao što i mojoj ne radi, pa je zato menjam, tj. kupujem novu. Treba mi potpuno ispravna ploča, bez procesora :: :: ::
Probao sam i to... Ali to je ASUS... Ponekad radi, ali uglavnom ne... Probao sam sa raznim drajverima, menjao PCI slotove i ne vredi. Neće mreža da radi uopšte...
:: :: Probao sam i to... Ali to je ASUS... Ponekad radi, ali uglavnom ne... Probao sam sa raznim drajverima, menjao PCI slotove i ne vredi. Neće mreža da radi uopšte.. :: ::
:: @ BorisM :: VIDI MAIL :: :: :: :: :: :: Probao sam i to... Ali to je ASUS... Ponekad radi, ali uglavnom ne... Probao sam sa raznim drajverima, menjao PCI slotove i ne vredi. Neće mreža da radi uopšte.. :: :: :: ::
:: Pogledao Hvala :: :: :: :: @ BorisM :: :: VIDI MAIL :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Probao sam i to... Ali to je ASUS... Ponekad radi, ali uglavnom ne... Probao sam sa raznim drajverima, menjao PCI slotove i ne vredi. Neće mreža da radi uopšte.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.