Ploca je ATX formata 30,5X24,4 cm. Grafika nije velika i ona ne pravi problem. O kom midi kucistu se radi? Da li imas neki konkretan model? Pod midi tower kucistima se vodi sve i svasta. Recimo DESK HAF 922 vodi kao midi kuciste. U njega sigurno staje.
:: Da li mozhe matichna GA-EX58-UD4 da stane u neko midi tower kucishte zajedno sa grafichkom nvidia quadro fx 580 :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerable
A znam da velichina varira od kucisht do kucishta. Treba mi neko kung fu kinesko jer vrshim zamenu, odnosno kucishte stare mashine koristim za novu, a novo (kinez) ce da ide na staru mashinu. Stara mashina je q6600 + x1950.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Re: Re: Jedno prosto pitanje>>>Hitno potreban odgovor
15.07.2010. 13:05
status: user broj poruka: 242
UPS promasih temi. Pardon
:: Bed sektori na HDD :: :: :: :: Da li mozhe matichna GA-EX58-UD4 da stane u neko midi tower kucishte zajedno sa grafichkom nvidia quadro fx 580 :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: Making life more tolerable
Zato shto ima napajanje, a napajanje posebno uzimam, znachi treba mi klot kucishte bez napajanja i to neki kinez, samo da stane sve. Naisho sam na Asus-a TA-86 koji mi ne izgleda loshe, da li su dimenzije odgovarajuce?
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
U tog Asusa ovu plocu neces ugurati, naravno ako dobro gledam kuciste. Ne znam odakle si, ali imam jedan predlog. Napravi siri izbor kucista po mogustvo kod istog prodavca. Skoknes do njega i trazis da ti pokaze to sto mislis da ti odgovara. Odmah ces shvatiti da li ti ploca staje u kuciste, cim ga vidis. nije to neka velika filozofija niti ti je potrebno da nosis metar sa sobom. jasno ti je da napajanje zauzima mesto u kucistu i da se tu suceljava sa plocom. Od napajanja do kraja kucista ti treba oko 31-32cm. Ne znam da li ti ovo pomaze, ali stvarno ne znam kako da ti drugacije pomognem.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.