Da li je bolje uzeti ddr3 1066-1333 cl9 (posto se tesko nalazi cl7) ili ddr2 800 cl5. To ide uz Athlon II 440. Zanima me da li ce se osetiti razlika u latenciji i brzini, posto bih pre uzeo ddr3 (zbog am3 ploce).
Ako mislis da sam hteo da stavim ddr2 na am3, znam da ne moze. Pitam da li je bolje ddr2 800 cl5 ili ddr3 1066-1333 cl9, da bih znao sta da uzmem i da li da uzmem am2+ ili am3.
Pa ne odgovara mi cena, a mozda i zbog ploce. Taj kit je oko 10500, a ja imam oko 8-9k. Da li ce biti neke primetne razlike cl7 vs cl9, uglavnom koristim kopm za: Multimediju, mozda neke igre (ali vise ne toliko), Auto cad, Matlab.
A sad ima..prosle nedelje kada sam hteo da kupim nisu imali, tad mi se javio lik da kupi od mene i Ram i plocu..jbg, nema veze, bar imam ultra high performance ddr2 memory, pa cu furam to.. :>
Greska, ja sam se preracunao, imam oko 6-7k, a i ostajem na xp-u tako da mi ne treba 4gb. Ako ne nadjem nista bolje uzimam 2gb cl9 pa cu posle da zamenim.
:: Greska, ja sam se preracunao, imam oko 6-7k, a i ostajem na xp-u tako da mi ne treba 4gb :: Ako ne nadjem nista bolje uzimam 2gb cl9 pa cu posle da zamenim :: :: Hvala svima na odgovorim :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.