pretpostavljam da je klokovana, ako ti se nista ne desava sa kompom (restart i sl.), nema razloga za brigu, crci nece, to je mrcina..
:: Prilicno je vruca. Posle 5 sec, prsti vriste :) Inace sve to dok traje test u linx-u. Trenutno je 12minu :: :: Voltage 2. :: 4-4-4-1 :: 850mh :: :: ::
U koliko ti racunar sluzi za igre,net,filmove,muziku,itd a ne za ozbiljniji rad onda nemas razloga za brigu,jer ce ti se ram mnogo grejati samo kada pustis LinX ili neki stres program,dok ce u igrama biti topao,ali daleko od vruceg. U koliko ti racunar sluzi za ozbiljinije stvari tipa:graficku/video obradu,rendering,itd...Onda ocekuj da se memorija greje mnogo vise i savetujem ti da kupis neki hladnjak za ram. Preporuka za Arctic Cooling RC Turbo Module. http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=125&language=en
Preporucujem ti bas ovaj zato sto odlicno hladi,veoma je tih(prakticno necujan za razliku od Kingston i Corsair hladnjaka),ima 6-o godisnju garanciju i trenutno ga mozes naci na snizenju za 600-650 din...Ovo je odlicna cena za proizvod koji inace kosta oko 1000-1300 din.
nije tacno da je kingston khx fan los... ja ga imam i pomocu fan kontrolera ga savrseno kontrolisem a ove zujalice tima ovog sto si ti napisao ili cyclo fana TT su smesne i po kvalitetu i po ucinku...
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD
Jebote DSS nemoj da si smesan,pa de ces porediti ubogi Artic sa Kingstonom,i dozvolis sebi da te uvazeni kolega Skeletor,Maestro,Ultras,Ernesto Che,Dalaj Lama....,koriguje.
Druze koliko ce vremena proci pre nego ga provuces kroz monitor??
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: U koliko ti racunar sluzi za igre,net,filmove,muziku,itd a ne za ozbiljniji rad onda nemas razloga za brigu,jer ce ti se ram mnogo grejati samo kada pustis LinX ili neki stres program,dok ce u igrama biti topao,ali daleko od vruceg :: U koliko ti racunar sluzi za ozbiljinije stvari tipa:graficku/video obradu,rendering,itd...Onda ocekuj da se memorija greje mnogo vise i savetujem ti da kupis neki hladnjak za ram :: Preporuka za Arctic Cooling RC Turbo Module :: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=125&language=e :: :: Preporucujem ti bas ovaj zato sto odlicno hladi,veoma je tih(prakticno necujan za razliku od Kingston i Corsair hladnjaka),ima 6-o godisnju garanciju i trenutno ga mozes naci na snizenju za 600-650 din...Ovo je odlicna cena za proizvod koji inace kosta oko 1000-1300 din :: :: :: DaSickSystem :: ::
:: nije tacno da je kingston khx fan los... ja ga imam i pomocu fan kontrolera ga savrseno kontrolisem a ove zujalice tima ovog sto si ti napisao ili cyclo fana TT su smesne i po kvalitetu i po ucinku..
Hm...Upravo ponovo citam svoj post i pokusavam da pronadjem gde sam to napisao da je Kingston los. Nigde. Zato ne lupaj bez veze vec procitaj sta pise. Kingston nije los,ali je bucan,a ta `zujalica` nesto bolje hladi od Kingston HX kulera,a necujna je...Igrom slucaja sam ugrajivao i Kingston,a imao sam prilike da se uverim i kako radi Corsair Dominator Airflow pa mogu slobodno da ih poredim.
To je test 8 RAM kulera: Corsair Dominator Airflow, Zalman ZM-RC1000, Arctic Cooling RC Turbo Module , Corsair Airflow 2, OCZ XTC Cooler 2, Kingston HyperX, Geil EVO Cyclone, Gskill Turbulence.
Citiram: `Needless to say the RC Turbo by Arctic Cooling has the best price/performance ratio and so it is the perfect choice for anyone looking to buy a great RAM Cooler but does not want LED lighting or the best performance in the field. The Corsair Airflow 2 obviously takes the performance crown while the OCZ XTC Cooler 2 and the Kingston HyperX may perform just a tad worse but their blue LEDs can prove quite valuable for some people. In any case our Real Deal Editor’s Choice award goes to the Arctic Cooling RC Turbo for its excellent Price/Performance ratio.`
Prvi po performansama je Corsair Airflow 2,a drugi je Arctic Cooling RC Turbo Module (takozvane zujalice)....Inace ove `zujalice` su potpuno necujne,a o kvalitetu koji iz nekog razloga pokusavas da osporis govori garancija od 6 godina.
:: Jebote DSS nemoj da si smesan,pa de ces porediti ubogi Artic sa Kingstonom,i dozvolis sebi da te uvazeni kolega Skeletor,Maestro,Ultras,Ernesto Che,Dalaj Lama....,koriguje :: :: :: Druze koliko ce vremena proci pre nego ga provuces kroz monitor??
Hahahaaa...
Jos uvek imam utisak da je lik samo jedan od onih koji ne citaju pazljivo nego vide svaku drugu rec i onda izvlace najgori moguci zakljucak. Sad sam cak i podvukao bitne stvari koje ne treba ispustiti...Ovo je nemoguce pogresno protumaciti.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Hahahaaa... :: :: Jos uvek imam utisak da je lik samo jedan od onih koji ne citaju pazljivo nego vide svaku drugu rec i onda izvlace najgori moguci zakljucak :: Sad sam cak i podvukao bitne stvari koje ne treba ispustiti...Ovo je nemoguce pogresno protumaciti :: :: :: DaSickSystem
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.