Imam ASUS M2N-E i na njoj 7750 Black Edition .... ( ne mogu da otljucham jezgra mislim da to ova plocha nema :D ) .... 2x1gb Geil 667Ghz..... i Gainward 7600GS GLH 256mb/128bit DDR3... .. i josh dva slobodna slota za memoriju... e sada me zanima... da li vredi da menjam SAMO plochu.... i da li bi dobio neshto s`time.... ili da menjam samo grafchku i da teram dalje josh neko vreme.... Sve radi savrsheno..samo me eto zanima :) i da je neka plocha do 60 EUR max :D ne trebaju meni neke extreme overclock i te fore :D ... Hvala unapred (izvinite odpozadi :)) )
Menjanjem samo ploče ne bi dobio ništa posebno, skupi lepo pare pa uzmi neku am3 ploču, neki phenom II x4 i nešto memorije. Tu konfiguraciju što imaš si doterao do duvara.
Ako ti treba za igre možeš da uvališ neku bolju grafiku tipa 4770, 4850, 9800GT itd..., njih će dobro da iskoristi i dual core.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ako radi dobro, ne diraj. ja licno bih prvo zamenio grafiku (ako se igras), a ostalo po potrebi. i gurni taj proc barem na 3.2-3.4ghz, steta je da bleji ne defaultu!!!
Jesi si siguran da mogu da se ta jezgra otključaju? Ploča treba da ima SB710 ili 750 i ACC. Ako si siguran da su jezgra ispravna, prodaj tvoju ploču i kupi drugu, ali nemoj da te razlika izađe više od 10-15 eura! U suprotnom, bolje uradi ovo što ti je raic rekao.
Nemam pojma da li su jezgra OK... ostala 2 :) Ne mogu to da probam na ovoj plochi koliko sam ja skontao..... a jeste greota da bleji na default :) E sada i ti da kupim plochu pa procesor..... pa najbolje da kupim ceo komp :D shta fali ovom procesoru ? Ja sam extra zadovoljan s`njim i josh da dignem clock i to je to.... Moracu da nadjem neku grafichku.. ja sam mislio da uzmem 9600GT i za neko vreme ce da bidne dosta...mada sam nashap i dobru 8800GTS ... pa se dvoumim :D Hvala svima na odgovorim . ) a da.. i da ubacim josh 2 gb rama ne bi shkodilo :D
Uzeo sam danas GIGABYTE GV-N220OC-1GI GeForce GT 220 1GB 128-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready !! mislim da ce mi za kratko vreme dosta pomoci naspram moje 7600GS, a i ja ne igram igre u velikim rezolucijama ...max 1024:768 ... tako mi je najbolje..tako da mislim da ce moja kartica i sa ovim mojim 7750 procesorom lepo da gura igrice ..bar na MID ako ne neke i na HIGH.... Znam da ce sada mnogi reci mogao si za te pare da uzmesh ATI ili ovo ili ono polovno..al ipak garancija je garancija..a opet kazem..nisam neki zahtevan gamer :)
nisam video :D Nema veze..neka ova neko vreme i to je to :) gledao sam na youtube 20-ak razlichitih igara koje rade super na njoj..ja i onako imam 19`` max res. 1440*900 tako da i da hocu vecu res. ne mogu :) palenje aa na 64 i te fore.... sa nekim res od 2500*1900 itd (loopam sada res.) .... me ne pale...samo da sve mogu da teram u 1024/768 begin_of_the_skype_highlighting 1024/768 end_of_the_skype_highlighting i ja sam zadovoljan :) evo nekih primera...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.