Situacija je sledeca, trebao bi da promenim plocu a ova mi i po svemu odgovara sem sto imam jednu nepoznatu. Citao sam vecinu testova i zaista je odlicna, jedino sto nemam nigde inf o temperatur iu idle i load za NB(north bridge)??? Znam da gigabajt ima problema sa t nb-a pa me interesuje neko iskustvo onih koji je imaju.
Proslo mi je kroz kuciste nekoliko slicnih ploca, problem nije NB sam po sebi nego izuzetno lose resen Al hladnjak (nema 20 grama) zameni ga bilo kojim tezim od 20 grama(Cu ili legurom) i uzivaj. Nenormalno su kvalitetne i pouzdane ploce.
Znam, ali bas je bez veze kada novu plocu moras da rasturas. Koji hladnjak predlazes za zamenu postojeceg? Bilo bi dobro ako moze bar nov da se kupi. Na ovaj ni jedan kuler zbog oblika ne leze.
Osobito mi se sviđa što je pcie slot na zdravoj udaljenosti od procesora, ništa gore nego kad ti glomazan kuler od procesora mazi grafičku po onim kalajnim bradavicama pozadi.
Inače biostar pravi sasvim dobre ploče za AMD, ništa im ne fali.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
I jeste i nije. Zavisi koliko je pre upotrebe gde stajala ploca i u kakvom je stanju pasta ispod hladnjaka u trenutku kupovine. Nece da skodi ako se prvom prilikom namaze neka kvalitetnija.
Jos nesto nema potrebe da se vodite idejom da samo 2x16 linija mogu da se nazovu CF-om. To uopste nije tacno i sve malo bolje ploce koje imaju 16x8 rezim ce da super rade u CF-u.
da? na tom sajtu kaze : ima 2 pcie X 16 slota dok je drugi povezan sa pcie x4 slotom jel to znaci da moze da radi u cross x 16 ? ( pretpostavljam da to znaci kada koristis CF da je taj Pcie x4 slot neupotrebljiv, jer idepreko tog drugog pcie x16 slota ) Ismerish je verovatno pricao o ovome :)
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647771. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.