Pozdrav svima :) Treba mi vasa pomoc oko izbora maticne ploce i procesora ... Prelazim sa AMD-a na Intel zbog ozbiljnog rada u After Effect-u i Premieru . E sad s obzirom da se ne razumem nista specijalno u Intel , zanima me sledece : Koja je razlika u P55 i X58 cipset-u ? Koju plocu bi trebalo da uzmem za pristojan rad u AF ... Budzet za plocu bi mi bio do 250e . A sto se tice CPU-a ako bi isao na X58 onda bi uzeo i7 920 , a ako bi uzimao P55 onda bi isao na i7 870 ... Zanima me vase misljenje sta bi mi bila najbolja konbinacija ... U napred hvala
X58 jeste bolji, ali mu je suštinska razlika u overkloku i SLI-u(16x-16x) koji podržava. Neka me isprave ako grešim. Intel mi nije jaša strana. Moj glas za GA-X58A-UD5.
Hvala puno na savetima ... :) Ja sam veoma dugo Asus-ovac ali mozada je vreme i to da se menja ... :) Cekam jos koji komentar od Sky-a ili nekog ko ima iskustva sa montazom ... :)
Nema razloga da menjas vrhunsku marku, ASUS pravi najbolje ploce.
:: Hvala puno na savetima ... :) Ja sam veoma dugo Asus-ovac ali mozada je vreme i to da se menja ... :) Cekam jos koji komentar od Sky-a ili nekog ko ima iskustva sa montazom ... : :: :: Hvala jos jednom :: :: it`s not modding its life style :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.