Reshio sam da kupim cpu kuler do 25 evra (+-2) i video sam vendetta-u 2 za te pare, ali ne vidim da mozhe da ide na LGA 1156. Da li mozhe, i ako ne mozhe na 1156 koji da uzmem? Takodje sam razmishljao o TX3, ali na itsvet.com pishe do 35dB - na papiru je puchan, da li je stvarno tako? Jer ako nije, uzero bih njega zbog cene.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! ! Pazi, sa`ćeš dobiti par predloga o 50€ primercima....
:: Reshio sam da kupim cpu kuler do 25 evra (+-2) i video sam vendetta-u 2 za te pare, ali ne vidim da mozhe da ide na LGA 1156 :: Da li mozhe, i ako ne mozhe na 1156 koji da uzmem :: Takodje sam razmishljao o TX3, ali na itsvet.com pishe do 35dB - na papiru je puchan, da li je stvarno tako? Jer ako nije, uzero bih njega zbog cene :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerable
Opušteno zaobiđi šta to piše na papiru, praksa je nešto drugo. Imam CM Hyper 212, hladi za sve pare, vrti se konstantno na 2000 RPM i ne čuje se. Ne verujem da je ovaj + lošiji, može samo bolji da bude od svog starijeg brata.
Hvala na informaciji. A verovatno si mislio `mozhe samo da bude bolji od svog mladjeg brata`
:: Opušteno zaobiđi šta to piše na papiru, praksa je nešto drugo. Imam CM Hyper 212, hladi za sve pare, vrti se konstantno na 2000 RPM i ne čuje se. Ne verujem da je ovaj + lošiji, može samo bolji da bude od svog starijeg brata :: :: ::
Pošto se kači push-pinovima, to jes nema backplate, sve što treba da uradiš je da kucneš malo ta njegova dva lima sa pinovima da se rašire milimetar na svaku stranu i eto ga - 1156 ready.
Ako omane kupim ga ja od tebe.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pa stvarno, što da ne dobiješ kuler kojje isti ili bolji od 212+ za 1000din manje i par zamaha čekićem, kuler ne mož da oštetiš, držači se montiraju naknadno
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Kako mlađeg kad se pojavio mnogo pre ovog sa + oznakom? Nešto si pobrkao...
:: Hvala na informaciji :: A verovatno si mislio `mozhe samo da bude bolji od svog mladjeg brata :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: :: :: Opušteno zaobiđi šta to piše na papiru, praksa je nešto drugo. Imam CM Hyper 212, hladi za sve pare, vrti se konstantno na 2000 RPM i ne čuje se. Ne verujem da je ovaj + lošiji, može samo bolji da bude od svog starijeg brata :: :: :: :: :: ::
True black ne ide fabrički na 1156, raširio držač za 775 po milimetar na svaku stranu (to se ja malo zajebavam za čekić, koristim civilizovane metode - stegu i pajser), napravio backplate i paše ko da je tu rastao. Nikakav problem.
Oni će mene da zajebu da im kupujem novi kuler...
na Phenomu II 955 i ne čujem ga ni pri višesatnom maltretiranju cpu-a(uglavnom igrama, jbg, na odmoru sam), bar ne više od ostalih ventova(koji su na low rpm na fan controller-u) Fiat iustitia, et pereat mundus
Ja sam isto uradio sa TT max Orb, koji je inace radio na mojoj prethodnoj 775 ploci. Samo rasiris malo push konektore i to je to.
Najjadnije od svega je sto je veliki intel osmislio 1156 podnozje koje se razlikuje fizicki od 775 za milimetar i nesto sa svake strane. To brate vredja normalne kupce. U inat kupi 775 sa napomenom da ces ga staviti na 1156 : ) mamu im kolonisticku : )
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
:: True black ne ide fabrički na 1156, raširio držač za 775 po milimetar na svaku stranu (to se ja malo zajebavam za čekić, koristim civilizovane metode - stegu i pajser), napravio backplate i paše ko da je tu rastao. Nikakav problem :: :: Oni će mene da zajebu da im kupujem novi kuler.. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
@noname Sad cu da gi vidim, hvala u svakom sluchaju. @raic Nisam iz BG, a nemam ni dozvolu (bar ne u josh) da bih dosho do BG-a tako da nishta od toga bar josh neku godinu. :)
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.