Biostar A770E, AMD 770, PCI-Ex16 2.0, DDR2, SATA2, RAID, GLAN, SB5.1, USB2.0 (Socket AM2+) Da li ova ploca ima opciju ACC za otkljucavanje? Na Biostar sajtu pise da ima 2 ver ploce,a u prodavnicama ne mogu da mi kazu koja je verzija i da li ima ACC.
u sustini bi svaka ploca sa ACCom trebala da otkljuca cpu, e sad postoji ova ploca u rev 6.4 koja ima biounlocker i ako imaju tu reviziju siguno stoji medju nalepnicama na kutiji i ova http://tinyurl.com/2wmk2h7 , znas i sam kako se kite kutije, ko novogodisnje jelke. Odes lepo i baci oko. rev 6.0-6.3 nema ovo
ih pitaj da li se uz plochu dobija ide kabal. Uz 6.4 verziju koja tebi treba se dobijaju 2 sata kabla, ide nije u paketu. To je jedina razlika koju sam uochio na njihovom sajtu.
Nigde nema da se nadje Biostar A770E,zato moram da trazim drugu MB ASUS M4A77 ili MB ASUS M4A77D? Da li obe imaju ACC mogucnost otkljucavanja i koja je razlika izmedju ove dve ploce?
Evo ti moj predlog za plocu: MSI 770 - G45, na 3 te ploce sam otkljucao 2 razlicita Phenoma II x4 555 BE i na jednoj otkljucao L3 cashe athlonu II X4.
Na mojoj sam otkljucao pomenuti Phenom II X2 555 Black Edition i klokovao ga na 3.8GHz verovatno cu moci i vise, ali ne vidi potrebu brzi je od Q6600 na 3.75GHz + je hladniji nekih 20-23C.
Mozda ce ti jedini problem biti sto je ploca AM3 i ima dd3 memeru koja inace bez ikakvih problema radi na 1600MHz - mozda moze i vise to cu probati ovih dana
Ploca je za taj novac(50e) fenomenalna, a i `lejaut` je lep cela je crna a slotovi su plavi i crni, u praksi se pokazala vishe nego dobro.
Stvarno se cini odlicna ploca za taj novac.Gledacu i ja ovih dana da je uzmem.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Evo ti moj predlog za plocu: MSI 770 - G45, na 3 te ploce sam otkljucao 2 razlicita Phenoma II x4 555 BE i na jednoj otkljucao L3 cashe athlonu II X4 :: :: Na mojoj sam otkljucao pomenuti Phenom II X2 555 Black Edition i klokovao ga na 3.8GHz verovatno cu moci i vise, ali ne vidi potrebu brzi je od Q6600 na 3.75GHz + je hladniji nekih 20-23C :: :: Mozda ce ti jedini problem biti sto je ploca AM3 i ima dd3 memeru koja inace bez ikakvih problema radi na 1600MHz - mozda moze i vise to cu probati ovih dan :: :: Ploca je za taj novac(50e) fenomenalna, a i `lejaut` je lep cela je crna a slotovi su plavi i crni, u praksi se pokazala vishe nego dobro :: :: Pozdra :: :: :: Komplexi... :: ::
Ja sam 3 ugradio, prvo je krenulo sa tim da nekim ljudima kojima sa sastavljao racunar nadjem sto jeftiniju plocu a da nije krsina totalna i nju sam iskopao...
Evo je na kraju i u mom racunaru, lagano je otkljucala Phenoma II x2 u Phenoma II X4 B55 i klokovala na 3.8GHz, i memorija Muskhin DDR3 1600MHz Black Line CL7 radi lepo na 1600MHz(placena 9600din)
Treba mi neka sa full ATX,DDR2 i da ima ACC i da je oko 5-6hilj. A ova biostar A770E ima je na sajtovima firmi ali kad pozovem niko je nema. 70% ploca koje imaju na sajtovima nemaju,u prodavnicama imaju mozda 2 ili 3 ploce na stanju.
Pazi i ja sam to vitlao jer mi evo sad stoji kuci dzabe Muskhin BlackLine DDR2 2x2GB 1066 cl5 nova sa 5g garancije bachena je na oglas, al sam se ja odlucio da poredjem na ddr3 jer znaci dosta za kasnije, nema razlike u perfromansama al sza upgrade kasnije znaci dosta sa ddr2 ostajes zakopan
Pa znam,ali imam kuci AMD Phenom Fx5000 full otkljucan L3 kes i uzeo sam ga za male pare(to je ona verzija AMD AM2+ Athlon X2 5000 2,2ghz, 45nm, Deneb jezgro) a imam i 4 gb black dragon. Nasao sam ASUS M4A77D i ASUS M4A77 na stanju kod jedne firme. E sad koja je razlika izmedju ploca,razlika je u ceni 500din. I da li obe imaju mogucnost ACC? Gledao sam na sajtu ali nepise nista konkretno.
Nijesam trazio razliku izmedju njih,ali ta prva ima ACC,tako da ces moci da unlokiras do mile volje.Mislim da postoji verzija te ploce sa dd2 i dd3 memorijom,tako da pazi pri kupovini.
:: Pa znam,ali imam kuci AMD Phenom Fx5000 full otkljucan L3 kes i uzeo sam ga za male pare(to je ona verzija AMD AM2+ Athlon X2 5000 2,2ghz, 45nm, Deneb jezgro) a imam i 4 gb black dragon. :: Nasao sam ASUS M4A77D i ASUS M4A77 na stanju kod jedne firme. E sad koja je razlika izmedju ploca,razlika je u ceni 500din. I da li obe imaju mogucnost ACC? Gledao sam na sajtu ali nepise nista konkretno :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: ::
Ova druga mi je zanimljivija jer je 500 din jeftinija :). A gledao sam na ASUS sajtu kao da nema razlike u specifikacijama. E sad me samo zanima da li ima ACC skinuo sam manual od ploce i u opcijama u biosu sam video da ima ACC.
Sad sam gledao i razlika kao da je u vecem pasivnom kuleru na ovoj skupljoj ploci. Sad sam u dilemi koju da kupim,ne bih zeleo da pogresim jer 500din i nisu neke pare,ali ako su iste ploce onda zasto bih davao vise.
:: Pazi i ja sam to vitlao jer mi evo sad stoji kuci dzabe Muskhin BlackLine DDR2 2x2GB 1066 cl5 nova sa 5g garancije bachena je na oglas, al sam se ja odlucio da poredjem na ddr3 jer znaci dosta za kasnije, nema razlike u perfromansama al sza upgrade kasnije znaci dosta sa ddr2 ostajes zakopa :: :: :: :: Komplexi... :: ::
:: Se shalis ili oces da uzmes? : :: :: preshao sam DDR3 i phenoma x4 tako da mi ova stoji sad...bacicu je na oglas ponovo.. :: :: P.S. od Q6600 je hladniji 20C : ) na 3.8GHz 36idle opterecen ne prelazi 60C sigurno : :: :: Komplexi... :: ::
Kupio sam ASUS M4A77 i otkljucao sam jos 2 jezgra. E sad kako da testiramstabilnost. Pokretao sam 3d mark vise puta i orthos i sve je prolazilo. Skinuo sam i prima95 ali nije mi jasno kako da ga podesim. Evo slika
Odlicno!Probaj jos i Linx,prevrti jedno 30-ak krugova.Ako prodje postao si ponosan vlasnik Quad core-a:) A mogao bi malo i da ga kloknes,grehota je da stoji tako.
955 sa box kulerom i 0 provetravanja u kineskom kućištu a temperature sasvim normalne, vent može da mu ide do 4000rpm a C&Q ga ni ne diže preko 2000. E onda dođe neki i kaže kako se amd greje ko blesav.
Nego čitao sam da taj tvoj ram može da se svirne na 2000 komotno, da nisi probavao? Teo bi i ja da ga uzmem, biće na akciji u emmiju od ponedeljka.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pazi taj ram sam ja u Atomu pre par dana platio 9600din, ako ce u emmiu biti jos jeftiniji onda ok :)
Ram radi na 1600MHz nisam probavao na vishe frekvencije skoro sam sklopio ovu masinu za sebe, na AMD-u sam da kazem pocetnik. Odusevile su me niste temperature pri naponima +1.4V stvarno fantasticno je dobiti za manje od 90e Quad za 8mb cashe-a koji ide lagano na 3.8GHz
Vrteo sam Linx 20 krugova i proslo je,ostavicu ga nocas celu noc pa nek vrti. Evo malo sam ga kloknuo na def napon samo sam dirao fsb na 272 i memoriju smanjio na 667mhz i sad radi na 900mhz.
U pa za te pare onda dzabaluk ddr3 ploca :D hm zamislim se dal vredi da dajem onda kad budem menjao 9+ hiljada za intel plocu i i5
:: Evo ti moj predlog za plocu: MSI 770 - G45, na 3 te ploce sam otkljucao 2 razlicita Phenoma II x4 555 BE i na jednoj otkljucao L3 cashe athlonu II X4 :: :: Na mojoj sam otkljucao pomenuti Phenom II X2 555 Black Edition i klokovao ga na 3.8GHz verovatno cu moci i vise, ali ne vidi potrebu brzi je od Q6600 na 3.75GHz + je hladniji nekih 20-23C :: :: Mozda ce ti jedini problem biti sto je ploca AM3 i ima dd3 memeru koja inace bez ikakvih problema radi na 1600MHz - mozda moze i vise to cu probati ovih dan :: :: Ploca je za taj novac(50e) fenomenalna, a i `lejaut` je lep cela je crna a slotovi su plavi i crni, u praksi se pokazala vishe nego dobro :: :: Pozdra :: :: :: Komplexi... :: ::
Sve ima svoju namenu i svrhu. za plocu samo reci hvale. ne greje se, podrzava DDR3 na 1600MHz a i vise, AM3, solidna integrusa, prelep dizajn po meni za plocu od 50e, naponi fantasticni! kod ove ploce nepostoji vdop i vdoop, ja ne znam kako da li je to kod svih amd ploca al ova ja fantasticna, neiskusan sam sto se tice ovih `novih` amd platformi(sticem iskustvo), ako neko zna da li je to i inace slucaj da i budzet ploca za amd imaju bolje karakteristike od sto se padova napona tice od intelovih ploca iz viseg segmenta...
Moja ploca je 3 ista koju sam uklopio u okviru neke konfe, svi su vise nego zadovoljni : )
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647771. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.