ovaj serijski broj sta li je vec. je skoro isti, razlikuje se saamo u zadnjoj oznaci k2,k3,... sto pretpostavljam da se odnosi na pakovanja kompleta od po dvije ili tri mem. zajedno, a mozda se misli na istu mem. ovdje kod men nema da se uzmi ti kitovo od po 3 komada.
sa memorijama koje nisu na listi podrzanih. Desava se da ubacim memorijski modul i sve navodno radi, BIOS je vidi, ali kasnije pocnu da se desavaju anomalije. Anomalije su tipa, bezrazlozni usporeni rad, seckanje, pad broja fps iz cista mira, nekad se pokaze pri gasenju i startovanju kompjutera, tj, svuda gde se memorija optereti, dolazi do nekog lag-a i sl. Kod druga sam muke imao zato sto mu komp radi usporeno, ubacim na kraju iz ocaja moju memoriju, koju inace ploca podrzava, a skinem njegovu koja nije na listi. Razlika u radu je bila neverovatna.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
I sami ste napisali u listi koju memoriju podrzava ploca
21.08.2010. 20:21
status: user broj poruka: 39
U listi Vam lepo stoji da plocha podrzava i KHX1600C9D3K3/6GX(XMP).
Oznaka osnovnog memoriskog chipa je KHX1600C9D3
K3 samo oznachava da je to Kit of 3, odnosno kao shto u zagradi i pishe 6GB.
Na Kingstonovom sajtu mozete prochitati shta koja oznaka znachi. Proizvodjach MB nije u mogucnosti da nabroji sve moguce kombinacije memorija koje proizvodjachi memorija nude.
Zanimljivo. da li se sećaš koji su to primerci bili: marka, model...
Znam da ne možeš napamet da znaš (ili možeš), ali za svaki slučaj, ako se setiš - napiši!
Pozdrav!
Vlada
:: sa memorijama koje nisu na listi podrzanih :: Desava se da ubacim memorijski modul i sve navodno radi, BIOS je vidi, ali kasnije pocnu da se desavaju anomalije :: Anomalije su tipa, bezrazlozni usporeni rad, seckanje, pad broja fps iz cista mira, nekad se pokaze pri gasenju i startovanju kompjutera, tj, svuda gde se memorija optereti, dolazi do nekog lag-a i sl :: Kod druga sam muke imao zato sto mu komp radi usporeno, ubacim na kraju iz ocaja moju memoriju, koju inace ploca podrzava, a skinem njegovu koja nije na listi. Razlika u radu je bila neverovatna :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.