Ne vrti se cooler na procesoru,tj.kao pokusa malo se pomeri ali nista.Naravno posle par sekundi cuje se dvaput kratak i jednom dugacak pisak.Vratio sam sva podesavanja u biosu na default,ali i dalje se ne vrti.Da li jemoguce da je crkao cooler ili je nesto sa plocom.Nista nije bilo klokovano.
da je vent na kuleru crko? E, sad, ako je box kuler u pitanju, biće problem da nađeš drugi vent. Moraćeš da kupiš novi kuler, bilo box sa oglasa ili neki aftermarket.
E to se i meni deshava a imamo slichnu da ne kazem istu plochu..od kada sam stavio na nju 7750 nekad se desi da pishe kad upalim komp cooler FAIL! Onda ga restartujem i radi ok.... duze vreme se nije desilo...al shto se to deshava ...jebem li ga.... al chudno da je isti model ploche u pitanju..a imam i poslednji bios 5001! Tako da grafichka nije sigurno...sluchajno sam ja promenio grafichku skoro... al isti mandrak :D Mozda se ipak ova plocha ne ljubi sa novijim procesorima iako se stavi novi BIOS ..ko zna....
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 Asus DVD/RW Blueberry 450W
e jbg sad.... Mislim da ne... samo kada ga clock-nem malo :D Al ajde recimo da spada pod da :D Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 Asus DVD/RW Blueberry 450W
verovatno da nisi dobro ubacio konektor cpu fan-a, izvuci ga i ponovo ubaci, eventualno ovo sto je predlozio codeus, ubaci ga u neko obicno 3-pin napajanje na ploci..
Skinuo sam ventilator sa procesora,odlepio nalepnicu sa zadnje strane, kad ono onaj mali osigurac sto drzi osovinu venta,ispao i stoji zalepljen na nalepnici.Ventilator je imao lufta te je zato zaglavio.Vratim osigurac,podmazem,i sve fercera kako treba.Filni, proveri moguce da je taj osigurac skoro ispao,pa ti ponekad glavi vent.Mislim da cu iz predostroznosti,ipak zameniti ventilator na procesoru.Hvala svima na razumevanju,i pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.