... Obradovim vestima. Nema toga još, načekaćemo se, bar oni koji čekaju stvarno. Moor piči dalje, nema da nema. Bitno da su Intelovci prestali da kewaju o grafičkom čipu obznanivši da su sklepali svoju čuvenu GMA na pločicu sa ixxx čipom. Ali, ja mislim da neće još dugo proći i oni će ponovo, taman su pomislii da će nvidia da krepa zbog Felermija i da će da ih pazare jeftino, kadno se ovi osvestiše i počeli da prave kartice za prodaju a ne kartonske prikaze za svađe na forumima. Što se mene tiče, samo da ne uvdu opet neke nove SSE instrukcije zbog kojih ćemo svi morati da menjamo hardver pa bio Intel bio AMD.... bar ne još neko vreme.
Ovo je blizu da bliže ne može biti. Od Septembra do Decembra će se ispucati sa grafičkim karticama i jedni i drugi. U istom periodu će intel izbaciti svoju sledeću generaciju SSD-ova. U Januaru stiže Sandy Bridge sa svojih 32nm u narodne mase...cifre izgledaju OK.
A da i Farma je u istom periodu...baš mi fali klepanje po naški u ćošku monitora dok jurim linkove sa piratskim sadržajem
:: :: Kakav Obrad, kakav Protuteg, daj sredi se malo.. :: :: Ovo je blizu da bliže ne može biti :: Od Septembra do Decembra će se ispucati sa grafičkim karticama i jedni i drugi :: U istom periodu će intel izbaciti svoju sledeću generaciju SSD-ova :: U Januaru stiže Sandy Bridge sa svojih 32nm u narodne mase...cifre izgledaju OK
Daleko su oni od najozbiljnijeg moguceg mesta :))))
Ipak, procesori deluju brzo, a na ovu pricu o dobroj grafici pride - zaboravi odmah. Intel nije napravio grafiku pristojnih performansi jos od i740. Ako i naprave solidnu grafiku, drajveri su im katastrofa...
Nemoj bre tako, AMDeki je trebalo preko godinu dana da toliko ubrza Phenom II i opet nije brzi od konkurencije, jeste tu negde ali nije brzi, ovo vise lici na saltovanje iz trece u cetvrtu nego nesto drugo.
Daleko je ovo od osrednjeg pomaka, zato sto ce u sledecoj iteraciji (mozda kad bude finaliziran proizvod) to biti bar jos toliko.
Ova prica je i sa GPU svaka nova generacija donosi 30% ubrzanja u odnosu na prethodnu a neke ni toliko mada vecina zaboravlja da se pomak ogleda i u broju tackica koje nova generacija prikazuje sa tih 30% ubrzanja.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647771. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.