Pa me interesuje posto nisam mogao da nadjem novu, a ne bih uzimao polovnu, memoriju koja bi pasovala na ovu plocu i koja bi radila zajedno sam ovom.. [ 1GB ]
Vise u pm, ubacio sam jos 1 gb ram-a, i sada mi nikako ne ide u glavu kako pre kad sam imao 1 gb ram-a i samo upaljen avast, ram bio iskorisecn oko 350mb, a sada sa 2 gb ide i do 600 , znaci samo avast upaljen.. Kad upalim steam, winamp, chrome, utorent, ide i do 1gb, a pre sa 1 gb je koristio oko 600mb za sve to... Znaci ne trazim resenje , nego samo ako neka zna neka objasni zasto.. Hvala unapred p.s moze i resenje :D
Verovatno samo lupam, ali proveri koliki ti je pagefile, jer ako je ostao isti kao i kad si imao 1gb, to mozda pravi problem. Pagefile je po defaultu 1.5 od kolicine RAM-a.
To je normalno što više memorije imaš više ti pokazuje zauzece. A pagefile ako si na windows 7 stavi na automatsko. U principu ti je koliko memorije imaš tolki ti i pagefile
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.