Imam oko 200e za kupovinu ploce,procesora i memorije. Uzeo bih 2gb ddr3 pa bih posle kad skupim pare uzeo jos 2gb. E sad koju kombinaciju ploce i procesora kupiti?
moj ti je savet ,ova ploca ima fireware i esata ,interna grafika iskreno ja i ne obracam paznju ,bitne su mi druge karakteristike.Moj ti je predlog ovo ,sad ti vidi sta ces.Ako ces dugovecnu plocu ovo svakako.
:: Imam bas tu msi i nemoj je obilaziti u sirokom luku, 3 takve ploce sam ugradio i jednu sebi...za taj novac nema bolje ploce...svaka prekoruka :: :: na njoj sam otkljucao Phenom II x2 555 BE u X4 B55 i klokovao ga na 3.8GHz 24/7 i memorja radi lepo na 1600MHz.. :: :: Zaobidji komentare koji se postuju na osnovu toga sta neko preferira, ja sam ti izneo cinjienice.. :: :: :: :: ::
Kupio sam 3 takve ploce u emmiu, dva Phenoma i jedan Athlon X4
na jednoj sam Athlonu X4 635 otkljucao L3 cashe
na drugoj sam otkljucao Phenom II X2 555 BE u X4
I sebi sam isto otkljucao Phenom II x2 555 BE u X4 B55 i klokovao ga na 3.8GHz, sigurno moze i vise al nece linX da prodje i ako su temperature jedna presle 50C sa Corsair H50
Moze Phenom i na 4.0GHz i sve radi ali linX zabode...
@obradmi, daleko od toga da se ja ljutim na tebe zgob tvog kometara, samo ako neko da kometar kakav s ti dao a nema iskustva sa MSI-em onda bolje da se takav kometar `iskljuci` iz rasprave i zanemari...ni ja ih nisam preferirao, ali ljudi posledjih godina izuvaju(i sto se maticnih tice a i grafike prave sjajne), a to sto ovde neki d*kaju na ASUS to je njihov problem...ja nemam predrasude furacu i J&W ako su dobre ploce :)
:: Kupio sam 3 takve ploce u emmiu, dva Phenoma i jedan Athlon X :: :: na jednoj sam Athlonu X4 635 otkljucao L3 cash :: :: na drugoj sam otkljucao Phenom II X2 555 BE u X :: :: I sebi sam isto otkljucao Phenom II x2 555 BE u X4 B55 i klokovao ga na 3.8GHz, sigurno moze i vise al nece linX da prodje i ako su temperature jedna presle 50C sa Corsair H5 :: :: Moze Phenom i na 4.0GHz i sve radi ali linX zabode.. :: :: evo LinX na 3. :: http://img46.imageshack.us/img46/645/phenomiix4b5538ghz.pn :: :: @obradmi, daleko od toga da se ja ljutim na tebe zgob tvog kometara, samo ako neko da kometar kakav s ti dao a nema iskustva sa MSI-em onda bolje da se takav kometar `iskljuci` iz rasprave i zanemari...ni ja ih nisam preferirao, ali ljudi posledjih godina ziuvaju, a to sto ovde neki d*kaju na ASUS to je njihov problem...ja nemam predrasude furacu i J&W ako su dobre ploce : ::
Pazi na netu sam na jednom forumu nasao one `oznake` procesora koji se otkljucavaju ali to je bilo za Phenom II x2 550 BE i procentulano se otkljucavalo jako puno proceosora sigurno preko 80%, ali ovi 555 BE se otkljcuavaju preko 90% nema tajne i nista ti ne znace oznake ako si bas totalni baksuz i budes 1 od 10 neces ga otkljucati u X4 vec mozda u X3 ili ce ostati na X2
Malo malo pa se pljuje po MSI plocama. Ljudi pa dokle vise, ranije su stvarno imali puno problema, ali u novije vreme(citaj poslednjih 2god.+) stvarno nema nikakvih problema, cak sta vise inovativne su i te kako, pogledajte samo plocu GD70, kad se pojavila svojevremeno bila je najbolja ploca za AMD, vrhunske performanse za overklok. Licno smatram da uopste nema vise potrebe da se pljuje po njima, pogotovo ne po novim modelima koji zasluzuju respekt. Ko nije znao evo jos jednog podatka, MSI planira da, najverovatnije, do kraja godine izbaci svoj bios za ploce koji bi trebao da bude dosta inovativniji, prvo ce ga primeniti na platformama i cipsetovima za Intel, kasnije verovatno i za AMD. Toliko o MSI. .)
Samo da ne protekne nezapaženo, drug član Obrad je, iako do sada pristojan i učtiv, baš nešto lepo provalio u prvem postetu:.... konfikuraciju... hahahahahaaaaa, stvarno su neke žnj ništa drugo nego konfikuracije... Za MSI... pa, pošto je bio na lošem glasu, sad mu treba vremena da se isperu usta i mozak. Ja sam imao otprilike, poslednje izvanredne primerke pre nego su otišli u aut SOCKET A inače, i, svaka pohvala - za tada. Pošto nisu propali iako su pravili srawa, mora da su se popravili. Ne treba zaboraviti da su ti likovi mitom i korupcijom dolazili do inženjerskih primeraka cpu i gpu, south i northbridg-eva i prvi izbacivali ploče i grafulje, godinama. Malo su usrali motku u međuvremenu, ali, eto ih comeback. Bitno je, u stvari, da više ne proizvode nikakav CDRW ili DVDRW...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.