Pa, ako kupis AMD-ov CPU, svakako ces obrati zelen bostan...
10.09.2010. 00:57
status: user broj poruka: 11019
Ne bih saradjivao u tom poslu... Evo, pre nekoliko sati saznao sam da i korisnici nekih verzija Photoshop-a imaju problema zato sto u kompu imaju Athlone i slicno (Aaaa, tone? Da, potonulo ih na tone...).
citat (sa linkovanog foruma): Please understand, there`s no error in here. It`s designed like this (as the official system requirements said too - no AMD processors supported under Athlon64) - so nothing to fix it (maybe it should be better if the setup check correctly the system, and it would deny to install the CS5 without correct processor).
Naravno, rec je o STAROM procesoru, ali sutra-prekosutra ce se pojaviti neki program koji, opet, starijem Intelu nece smetati a AMD-u iste generacije hoce... I to tako ide, islo je i ici ce...
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ne bih saradjivao u tom poslu... Evo, pre nekoliko sati saznao sam da i korisnici nekih verzija Photoshop-a imaju problema zato sto u kompu imaju Athlone i slicno (Aaaa, tone? Da, potonulo ih na tone...) :: :: http://goo.gl/Xcv :: :: - AthlonXP ne moze da pokrene PS5 :: :: citat (sa linkovanog foruma): Please understand, there`s no error in here. It`s designed like this (as the official system requirements said too - no AMD processors supported under Athlon64) - so nothing to fix it (maybe it should be better if the setup check correctly the system, and it would deny to install the CS5 without correct processor) :: :: Naravno, rec je o STAROM procesoru, ali sutra-prekosutra ce se pojaviti neki program koji, opet, starijem Intelu nece smetati a AMD-u iste generacije hoce... I to tako ide, islo je i ici ce.. :: ::
Kao, AMD namerno nije ubacio podršku u AtloneXP za neki šIntelov SSE666.6, kako bi korisnici mašina baziranih na njima imali problema u Fotošopu, koji proizvodi još jedna kurtonska firma koja sarađuje sa šIntelom. A, ljudi koji koriste CS5, sigurno ne koriste starudije od procesora.
ovo je za drugi komp... ima corshair psu 750w.. ja sam samo pito da li mogu da narucujem sa duocoma...da ne pise phenom II x2 555 a da mi salju neki athlon tamo...znate
To ti niko od nas ne moze garantovati,ali ti slobodno naruci procesor,pa ako ti ne posalju dobar nazoves ih malo ih okrpis i stize pravi o njihovom trosku.
Meni su poslali 7750 i nije bio black edition kao sto sam ja izricito trazio, pa su mi odmah sledeci dan poslali 7850 BE i platili prevoz,a riba mi je na sve to rekla da joj ako HOCU?!!? posaljem 7750 nazad.To je opasan prekrsaj i ako znas kako da ih naspusis i oni primete da ti znas, mozes dobiti i jaci black edition ako trenutno nemaju taj model u radnji.Jer oni ti moraju odmah poslati drugi da ne bih pravio frku i nemaju vremena da traze istu seriju BE.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ovo je za drugi komp... ima corshair psu 750w.. ja sam samo pito da li mogu da narucujem sa duocoma...da ne pise phenom II x2 555 a da mi salju neki athlon tamo...znate
Nazoveš ih brate i tražiš baš taj i vidiš koja je cena o jednom trošku
10.09.2010. 15:32
status: user broj poruka: 9006
Ne leži ti zmija na telefonu
Mala su firma pa moraju da paze na mušterije, kupovao sam kod njih već par stvari, uglavnom moraš da pričekaš da donesu jer nemaju mnogo šta u radnji ali su korektni, kupovao sam hard disk, trebalo im je do sutra da ga nabave i on u međuvremenu poskupeo kod dobavljača a dobijem ga po staroj ceni. Hteo sam jednom prilikom ENG tastaturu a imali su samo YU pa se lik iscimao da mi nabavi, inače nigde nisam mogao da je nađem.
Ako sam te dobro skontao, hteo si review firme.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Tip: PS CS5 nece raditi ni na jednom procesoru koji ne podrzava SSE kod...Tj nista ispod Intel Pentijuma 4 i nista ispod Atlona 64...A Atlon XP je prvi ispod donje crte.
Prerano si se zaradovao Tortojede...Nece ti raditi CS5 ni na svim Intelima...Jbg...Zelim ti vise srece drugi put.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.