odlucio sam da uzmem ASUS CROSSHAIR IV, pa postavljam sebi pitanje da li da menjam cooler XIGMATEK RED SCORPION za neki bolji, posto sam prvobitno hteo da menjam taj cooler zato sto mi je na prethodnoj ploci pokrivao dva memory slota koja ce mi uskoro biti potrebna. Imam procesor AMD 2 X4 965, da li ce taj cooler moci dovoljno dobro da hladi ovaj procesor bez klokovanja i pri klokovanju?
Kad uzmeš H50 pohvali se ovde pa da te cimnem na taj najvećim manijacima poznat telefon da se dogovorimo.
A osim njega H50 i H70 slabo šta bi mogao da uzmeš a da garantovano imaš sva četiri slota memorije slobodna. A i ne znam šta će ti bolje performanse, tu je negde s najboljim tower kulerima, dobio bi osetno bolje rezultate samo sa ful vodenim hlađenjem.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
pa nista sada cu da obrisem taj odgovor sa brojem :) ma fora je sto sam nestrpljiv, sutra idem da uzmem plocu a decko ne moze jos par dana da mi proda h50. :( uzeo bih ga ja jos danas :) taman kada budem sve to sklopio dacete mi i neki savet za malo klokovanja pa da vidimo kako to sve zajedno funkcionise..
obavezno proveri temperaturu northbridge-a jer su mnogi ljudi imali problem jer su na ploce u fabrici stavljeni pogresni distanceri za heatsink imas ovde kako da sredis ako ti se zadesi takva http://goo.gl/rvdX.
hocu hocu. sve cu lepo da istestiram. znam da davim ali eto cisto se pitam da li ima trenutno potrebe za vise od 4gb rama? ja trenutno imam 4 ali cu u nekom skorijem periodu dobiti jos 2 a mozda cak i 4gb pa me cisto zanima ima li neke razlike?
U obicnom radu i igranju neces videti razliku, al ako vec dobijas onda sto da ne stavis :)
:: hocu hocu :: sve cu lepo da istestiram :: znam da davim ali eto cisto se pitam da li ima trenutno potrebe za vise od 4gb rama :: ja trenutno imam 4 ali cu u nekom skorijem periodu dobiti jos 2 a mozda cak i 4gb pa me cisto zanima ima li neke razlike?
E dodjavola i ja sam planirao da je uzmem, al prvo cekam da izadje crosshair 4 extreme da vidim koja ce biti cena, al ako ne moz formulu naci onda cu za extreme morati da prinesem zrtvu bogovima da bi je nasao :) uzas.
:: nigde nisam nasao crosshair forumulu IV : :: 20 radnji sam zvao... :: :(
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.