nesto sam se nameracio da kupim jos rama posto vidim pa DDR2 polako ide gore sto se cene tice ali ne mogu da se odlucim izmedju ove 2 memorije ...
moja kofiguracija je sledeca Intel C2D E4300 na 1800mhz Asus P5B E-plus Nvidia 8600 gt 2X1GB geil ultra na 800mhz 4 4 4 12
planiram da mi ova masina radi fino posao bar jos jedno 2-3 godine i nesto sto bi u skorije vreme moglo da mi zafali je po mom misljenju memorija... procesor se klokuje ko blesav ploca je dobra mada je polako gazi vreme...boze moj graficku .... ne igram nesto specijalno igrice ali kad mi dune pozajmim od ortaka :D sta god
sinoc sam klokovao ovaj ram da vidim koliko moze da ide na 980mhz sa latencijama od 5 5 5 15 i naponom od 2.1 je prosao burn in test pro 15 minuta bez greske nisam siguran da je ovo doboljno da se kaze da je stabilna ali... to sam radio na 1000mhz nije mogao da se digne sistem
e sad koja od ove 2 memorije gore navedene bi tu majbolje mogla da uleti
obe rade na 1066mhz kongston je na 5 5 5 15, geil... nisam siguran ovi u radnji kazu isto
znam da ce ova da spusti klok ali da uzimam memoriju na 800... smesna je razlika u ceni
u principu cene su iste... oko 11000 jedino ima neki MUSHKIN on je jeftiniji za nekih 1000 kinti ali iskreno za njih nisam nikad cuo pa ono...
Ja imam Kingston HiperX 2x2GB. @ 1066 mhz. DDR2 i odradjuje posao odlicno. Prosle godine su ona i Mushkin @1066mhz.podelile prvo mesto u toj kategoriji, Koju god da uzmes radice ti odlicno....
Sto se mene tice. Predlazem je svima jer je proverena stvar. Za ove druge ne mogu nista da ti kazem, jer ne znam toliko dobro brendove, tj.nisam se cesto susretao sa njima. Moj ti je savet da prvo proveris, koju od ova dva brenda podrzava ploca.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
1) Uzmi onu koja ima najduzu garanciju ili bar 3god. 2) Uzmi onu koja radi na 1066MHz pri CL5 i ne vise od 2.1v. 2) Mushkin je vise fancy i vazi za `vece ime` u odnosu na Geil i Kingston. Do skora ga nije bilo na nasem trzistu pa je do tada i vazio za neku eksluzivu. Samim tim ti ljudi sada preporucuju Mushkin, i iz istog tog razloga ti nisi ranije cuo za nju.
ja koristim geil ultre, a do ddr2 sam koristio hyperx - nijedan modul nije rikotic,..
a, kada god sam hteo da prodjem jeftinije ili da uzmem neku `eksluzivu` sto u svetu vazi za munje - o jadu sam se zabavio, ono sto ide u svetu - ne dolazi u srbiju, a ako dodje ima razlog sto ga ne kupuju u kanadi!
ultra ili hyperx, kao sto rece ocz uzi onu sa duzom garancijom....
pa sta znam tako pise na njihovom sajtu za taj kit ... kako god 2.1 ce da dobije posto cu ovaj geil sto imam da klokujem koliko god moze a cisto sumnjam da ce da radi dobro na nizem naponu nego sto su napisali jos klokovan :D
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.