Kao sto naslov kaze 3 musketara :) Ljudi pomagajte treba da kupim Napajanje ,Hard Disk i dvd rezac citac E sad hteo bih neko napajanje od 450 wat hard do 500 gb a moze i manje dvd rezac solidan
Budzet mi je jako slab a potrebne su mi kvalitetne komponete Masina nece biti gejmerska :) ploca je MSI 786 GM E51 memorija PAtriot 4 GB DDR3 1333mhz procesor jos uvek neznam ali bice dual core amd neki solidan od 60 evra
:: Proc bih uzeo Athlon X2 555... oko 80 evra, a koliko vidim 90% njih se otključavaju u Phenom II 955.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
LC POWER je vise nego dobro napajanje za male pare, evo moju masinu (ati 4870, atlon x4 630- 3.4ghz, 4 gb ddr2, hdd 500gb ,) gura lc power od 550w a da se i ne nakaslje. prema tome slobodno uzmi lc power neces se pokajat, a druge komponente su ok ovo sto su ti oni preporucili.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647771. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.