ja sam pre imao nV na AMD i sve je bilo ok ali ne bi me cudilo da kad karta skapira sa kojim komponentama saradjuje ispusti smrtonosan gas i sjebe ceo komp :)
Imas na sajtu Asus-a ali ne za ovu plocu spisak kartica podrzanih i problematicnih koje su kasnije ispravljene kroz druge revizije bios-a , bas M4A785TD-V EVO nije radila sa Samsung F3 hardovima pa je izasla revizija od strane Samsunga desava se nema sta PCI-e standard se mora postovati a onda nema veze koji cipset ako ima drajvera nego cisto pitam.....
Ma pobogu video sam po raznim forumima imaju ljudi ovu plocu i neku verziju GTX460 i u potpisu i u markovima jednostavno izguglajte, znam da podrzava sve graficke specifikacije PCI-E 1.0 i 2.0 i tacka nego desavalo sa da novi hardver `zeza` GTX460 je prilicno nov, pa pitam ako je neko sklapao ili cuo samo potvrda da je neko probao video zna itd, ok uzece se to :)
:: gde pise da ta ploca ne podrzava kako ti kazes `Ge force`. :: :: Prosto ne mogu da verujem da neko moze tako nesto da izvali :: :: :: :: mislim da ova ploca ne podrzava Ge forc :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Upecao si se :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ili dupli nalog, ili tezak retard Mislim da je ovo prvo. E zbog ovakvih je propala berza Tacno sam znao da ce neko da se ubaci sa pogrdnim recima
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Ma samo spajaj to, i ima da radi! Ako ne, za kaznu ce prodavac
19.09.2010. 21:37
status: user broj poruka: 11019
morati da ti zameni 460 za 480, bez doplate! Pa neces valjda da napravis dvostruku gresku - crveni cpu i crvena grafa?! Hajde da barem graficka karta bude to sto joj ime kaze - graficka karta... A ne `jeste li vi graf. karta? Pa neee...hmm, ovaj, daa...anee..Znaci: niste graf. karta? A, jesam, jesam..Znaci, vi ste graficka karta? A, pa, ovaj, neee... evo, samo da odem do Kanade, da uzmem od Amdeke lek za najnovije katastrof...ovaj, htedoh reci, kataliste...`.
:: morati da ti zameni 460 za 480, bez doplate :: Pa neces valjda da napravis dvostruku gresku - crveni cpu i crvena grafa?! Hajde da barem graficka karta bude to sto joj ime kaze - graficka karta... A ne `jeste li vi graf. karta? Pa neee...hmm, ovaj, daa...anee..Znaci: niste graf. karta? A, jesam, jesam..Znaci, vi ste graficka karta? A, pa, ovaj, neee... evo, samo da odem do Kanade, da uzmem od Amdeke lek za najnovije katastrof...ovaj, htedoh reci, kataliste...` :: ::
:: evo ovde pis :: :: http://i51.tinypic.com/2yy1r1w.pn :: :: :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=137581 :: :: :: :: :: :: gde pise da ta ploca ne podrzava kako ti kazes `Ge force`. :: :: :: :: Prosto ne mogu da verujem da neko moze tako nesto da izvali :: :: :: :: :: :: :: mislim da ova ploca ne podrzava Ge forc :: :: :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: :: Asus P5QL-E :: :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: :: :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Evo ovo je prva pogrdna rec od mene na ovom forumu. Pa zbog takvih kao sto si ti sto spamuju svaku temu vecina srpskih foruma je takva kakva je. Pa gde sam u prethodnom postu upotrebio POGRDNU REC. Sto odvaljujes jednu za drugom glupost nije mi jesno, osim ako nemas neki sto bi rekli Englezi mental disorder.
:: Upecao si se :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :: Ili dupli nalog, ili tezak retar :: Mislim da je ovo prvo. E zbog ovakvih je propala berz :: Tacno sam znao da ce neko da se ubaci sa pogrdnim recim :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Pazi dešavalo se da stvarno neke grafike il memorije il šta znam vec šta nece na neku plocu tako da mož da bude al nemoguda da nađem zato sam tražio link. Možda to gde si našo tu nekompitabilnost samo covek nije uspeo da namesti drajvere il šta vec il je bilo nešto neispravno.
Nije mi jasno kako je `crveno` udarilo nVidijevcima u glavu, pa da `zelenog` AMD-a farbaju u crveno. Da još jednom naglasim: AMD je kupio ATi-ja, a ne obrnuto. Dakle ATi je `pozeleneo`, a ne AMD `pocrveneo`.
re: Phenom II 955 BE i M4A785TD V EVO i ASUS GTX460 1GB DDR5
19.09.2010. 23:39
status: user broj poruka: 200
Ja imam Crosshair III ili ti 790FX chipset , phenom Ii 955 i GTX 460 ... Mogu ti reci da sve radi savrseno , i nema nikakvih komplikacija sto se tice mesanja AMD-ovog chipset-a i Nvidia graficke karte ... pozz
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.