Dakle posto od oglasa nema vajde,sve sam procesljao i raspitao, a situacija je hitna, ko ima na prodaju neki cpu iz ovih serija nek javi. Sto pre to bolje. Hvala...
Hvala ali u oglasima sam sve pregledao, zvao, neko nece bez ploce, neko trazi puno, neko ti rezervise za sutra pa te zajebe, itd... Tako da ako neko ima za prodaju nek javi...
Pa sad-uz taj e2xxx bi ti pasala i jedna PCI(ne PCI-e) 9200 karta,cena je oko 100 eura,prava sitnica.E da, dobices i kutiju i cd sa drajverima,tako da ne moras ta skidas,znas da je to pravi smor:)
Eve: Klasicna PCI ( ne -E ) i AGP graficke
PCI HIS ATI Radeon 9200 128MB,DVI,full pack-100e
Ljubisa Pancevac
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Dual core mi treba, pocev od E2XXX pa nadalje... A Ljubisu zaobilazim u sirokom luku... : :: :: :: :: Pa onda prati oglase,uvek ima nekih 775 krseva za 20-ak eura,samo se cuvaj Ljubise :: :: :: :: Inace ne drzim Intel,nazalost :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Sklapam neku stariju masinu, imam sve komponente samo fali s775 cpu, neki jeftiniji... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ma cepaj samo...Oli PII 545?Zajebi te mintele,ionako su krs krseva:) :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: :: Potraga se nastavlja.... : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Niko ti nece dati po ceni po kojoj ti ocekujes, jer ljudima i vise nego dobro zavrsavaju posao, pogotovo celeroni e3xxx koji idu preko 4ghz. Verujem da ne planiras vise od 25e da das za e2xxx seriju, a nikome se ne isplati da da na te pare jer rade ekstra...... Jedino da sacekas oglas nekog ko je vec kupio drugi procesor i ovaj mu je visak, mozda tada napravis nesto.
Bas me zanima sta neko danas misli da je povoljno za jedan E2160 pa do E2220? Kolko li se to ceni? Kad imate nov E3300 za relativno smesne pare? Verovatno zato i niko ne bi da ih prodaje bez ploce...
Bas me interesuje sta bi ponudio za te procesore? .P Mogo bi da iscupam iz starijeg kompa i ukucam E3300. LOL!
:: Bas me zanima sta neko danas misli da je povoljno za jedan E2160 pa do E2220 :: Kolko li se to ceni :: Kad imate nov E3300 za relativno smesne pare :: Verovatno zato i niko ne bi da ih prodaje bez ploce.. :: :: Bas me interesuje sta bi ponudio za te procesore? . :: Mogo bi da iscupam iz starijeg kompa i ukucam E3300. LOL :: ::
:: :: Vidi mail.. :: :: :: Bas me zanima sta neko danas misli da je povoljno za jedan E2160 pa do E2220 :: :: Kolko li se to ceni :: :: Kad imate nov E3300 za relativno smesne pare :: :: Verovatno zato i niko ne bi da ih prodaje bez ploce.. :: :: :: :: Bas me interesuje sta bi ponudio za te procesore? . :: :: Mogo bi da iscupam iz starijeg kompa i ukucam E3300. LOL :: :: :: ::
:: :: Takodje :: Pogledajte email :: Pozdrav :: :: :: :: :: Vidi mail.. :: :: :: :: :: Bas me zanima sta neko danas misli da je povoljno za jedan E2160 pa do E2220 :: :: :: Kolko li se to ceni :: :: :: Kad imate nov E3300 za relativno smesne pare :: :: :: Verovatno zato i niko ne bi da ih prodaje bez ploce.. :: :: :: :: :: :: Bas me interesuje sta bi ponudio za te procesore? . :: :: :: Mogo bi da iscupam iz starijeg kompa i ukucam E3300. LOL :: :: :: :: :: ::
Kaze lik prodao cim je postavio oglas, jbg... Idemo dalje.... :)
:: proveri ovo :: :: http://spedr.com/1ub0 :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: I dalje aktuelno....... : :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.