Posto vidim da maltene svaki dan neko postavi oglas, pa reko ajde i ja.... :) Dakle, prodajem plocu Asus Rampage Formula sa garancijom, fiskalinim racunom i svom pratecom opremom... Pa ko je zainteresovan, nek´ pusti mail...
Mislim ako samo plocu prodajes pod geslom menjam ficu za manje vozilo, zajebi radnju, bar ovde na Berzi.
Jel po ovome ispada caka nesto mi riknjava na njoj pa neka se neko drugi drka sa garancijom.
U ostalom gde si ti video da ima oglas ovakve prirode na forumu??????????? Mislim da ima razilke kada neko od starijih clanova postavi temu:DA LI NEKO IMA **** HITNO MI JE, i ove ciste komercijale koju si ti postovao.
Svejedno, nijedan stari clan nije ovako tupavo postavio oglas. Mislim da ovo nije u redu. Sada ce gomila retarada da se pojavljuje i ovako isto spamuje. Nek ti je na dušu
Nema puno njih koji bi trebali biti banovani. To je samo nekolicina ljudi koji nisu tako često aktivni na ovom forumu, već čekaju da se nešto desi da bi krenuli da spamuju.
:: eses, sto se tice ove teme u pravu si, nije na svom mestu.. :: ali kad bi gledali ko sve treba da dobije ban, vise nikog ne bi bilo na ovom forumu.. :: :: a onog shgh, necu da komentarisem, decko je za posebnu pricu.. :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=118895 :: :: :: Za ovo lagano treba popiti ban. I to zauvek :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.