Poz ljudi sta mislite o ovoj ploci sobzirom da joj je cena pristupacna da li nudi odgovarajuci kvalitet? Gledao sam po stranim forumima kazu da je jako korektna da ja imala problema amlo sa memorijom kao i vecina x58 ploca ali da su sa novim biosima to ispeglali? Ako zna neko jos neku plocu do 170e a da je bolja od ove neka predlozi. I naravno vase misljenje u vezi ove ploce, ne morate da mi pricate da uzmem gigabajt i asus znam i ja sta je dobro ali biju po dzepu za dzabe :-D
Generalno,znas sam (i reko si)asus i gigabyte tata mata za ploce.
Sad sam uporedjivao specifikacija te (i asusovih i gigabyte-ovih ploca kod nas)realno,do 170e,po onome na papiru ne moze nijedna da joj prismrdi,asus i gigabyte tih specifikacija ,po onome sto sam video 240e+..
Posteno ,da kupujem uzeo bih je,i sam sam video da na netu,da su je lepo ishvalili,odnos cene-specifikacije(papir) je fenomenalan,kazu u praksi malo neke memorije zezaju,kao (sam si video)to se ispegla novim biosom?!
OPet da kupujem uzeo bih je.Lepa ploca nema sta,a i sto mora uvek asus i gigabyte (jesu najbolje ,al sve to ima svoju cenu)
AsRock je pouzdana firma. Prica se da su u nekoj vrsti `vazalnog`
21.09.2010. 12:40
status: user broj poruka: 11019
odnosa sa Asusom... Konkretna ploca je vise nego dobra (sudeci po specifikacijama). Da nemam ovo sto imam (Core2Q9505), ne bih mnogo oklevao...ukoliko bi neko bio rad da mi je pokloni. Ali... Zasto je ne bih kupio? Yebes danas Extrime bez USB3 i SATA3! To je main stream, kakav moj extrime!!! Dzaba mu SLI i/ili XcrossF! Ali, ako bi mi neko poklonio, ne bih se protivio. Bas bih je gotivio. - - - - - - Usput: jeste li zamijetili kako kriju ovu `USB2/3 - -SATA2/3 dilemu` kano zmijurina noge? Highspeed USB ports`. Nije nego! Ja se bas zapitao da li je low speed ili high speed! Hvala vi na objasnjenju. A SATA2 ne predstavljaju kao `SATA2`, nego kao `SATA 3Gb`, ooops, zamalo da se prevarim, ha, ha, ha....ono `3` me obraduje, kad, nastavak: obecanje=ludom radovanje...Dok su postojali samo SATA i SATA2, nikakve dileme nije bilo - SATA2 je predstavljan kao takav: SATA2. Umesto da sada, ovaj novi standard predstavljaju kao SATA3 i NISTA iza toga, proizvodjaci pominju broj Mb po sekundi. Dopada im se ona trojkica, voleli bi da potencijalnog kupca navedu da pomisli kako se tu (u slucaju SATA2) ipak radi o`tom novom standardu` za koji su culi da je `trojka` ! Srce hoće, al` dupe klokoće... I onda se cudimo ovome sto rade razni TeLelekomi - recenice sastavljene od hijeroglifa, mamudija i papudija, a sve sracunato da zamagli,zaslepi, prikrije...
Pa za extrime 3 pise da je 170 ali izlazi oko 20 hiljada kod prodavaca u radnjama, a ova negde stoji da je 145e a u stavri je 17k dinara. Tako da u sustini cekacu mozda naleti neka gigabajt ili asus po oglasima ako ne uzecu ovu x58 extrime i milina. A sto se tice biostara i x6 pa i to je extra kombinacija ona ploca biostar sto sam imao je extra, samo sto sam prodao za dobre pare ceo komp pa sada uzimam ovo vec sam uzeo i7 920 DO za male pare nov, samo cekaj jos plocu i da zavrsim kuciste od drveta koje pravim pa se ca vidimo sta ce da ispadne. Cekam jos 3-4dana za neku plocu na oglasima ako nema uzimam arsorc i vozi :-D
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.