Jutros sam se nesto zezao kod kuce i u onom teskom smoru resim da overklokujem nesto....Setao sam po kuci i razmisljao...I setio se :).Uspeo sam da overklokujem VES-MASINU!!! :D..Standardne vrednosti su bile..Centrifuga:900obrtaja Hladna voda-beli ves 700obrtaja i Topla voda-sareni ves 1100obrtaja.Neverovatno ali uspeo sam da dignem klock na svim poljima....REZULTAT je sledeci...Centrifuga 1400obrtaja HV-BV: 800obrtaja i TV-SV: 1800obrtaja..Eto bas se smaram,pa reko da to podelim sa vama :D :D
To će te koštati zamenu lagera, koje nećeš naći originalne, i to će te nadalje koštati i koštati zamena i zamena. Ta su govanca veoma osetljiva i baždarena za max obrtaje i OPTIMALNU težinu veša. Dakle, ni poluprazna ni prepuna mašina, nego potaman za koliko je predviđena.... uostalom, te pare bi kod normalnog overkloka uložio u hlađenje, pa mu to dođe na isto, valjda...
ja bih pre rekao Brankov most, vece su sanse..ili Pancevac, jos bolje
:: To će te koštati zamenu lagera, koje nećeš naći originalne, i to će te nadalje koštati i koštati zamena i zamena :: Ta su govanca veoma osetljiva i baždarena za max obrtaje i OPTIMALNU težinu veša. Dakle, ni poluprazna ni prepuna mašina, nego potaman za koliko je predviđena.... uostalom, te pare bi kod normalnog overkloka uložio u hlađenje, pa mu to dođe na isto, valjda.. :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Pisko sve si u pravu...razmisljao sam ja o tome,kad sam se upustio u overclock :D.Samo me brine sto sad mnogo vise zuji kad ispira :D?Ma vraticu ja sve na default,,samo jos malo da je iztestiram :D.Mada mogu ti reci da su rezultati zapanjujuci.PRANJEMARK 1.4.56 se poboljsao za 32% :D!
Nije problem zagrevanje(ima vodeno hladjenje),nego me zeza sto se maloo vise trese i malo vise zuji :D.A to sa naponom...to cu da odradim sa `BEKOBURNER 1.02` samo da ne pregori :D.
:: Nije problem zagrevanje(ima vodeno hladjenje),nego me zeza sto se maloo vise trese i malo vise zuji :D.A to sa naponom...to cu da odradim sa `BEKOBURNER 1.02` samo da ne pregori :D :: :: ::
Njima samo fali jedan iskusan tester-overkloker veš-mašina i ostale bele tehnike, pošto u SK-u možeš da čitaš sve manje i manje testova pravog hardvera.
Sad sam se setio, odmah da fotografises to, kao da snimis video snimak i pravac na Hw gurus, sledece godine ces ti predstavljati nase u OC-u. Kada izneses masinu u pravom smislu te reci :), oni tamo ima da popadaju od muke :), zagarantovano ti je prvo mesto :).
Ja te prvi podrzhavam i evo josh od sad urigram da budesh prvi (ako cesh na takmichenje), samo ne znam kod koga, ali dok se ti smislish da li cesh ja cu se informisati. :)
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Bice screenshot-ova :).Samo da mi prodje jos jedan test stabilnosti...Testiram stabilnost sa BEKOTEMPSTABILITI 10.9 .A mozda i bude neki snimak...Steta da se ne vidi kako je nabudzana..Neonkice,svetleca creva,dugmici... :D.Mogao bi da se prijavim i na HW Gurus,ako nista drugo bar bi bio u centru paznje sa mojom `Masinom` :D.
:: Bice screenshot-ova :).Samo da mi prodje jos jedan test stabilnosti...Testiram stabilnost sa BEKOTEMPSTABILITI 10.9 .A mozda i bude neki snimak...Steta da se ne vidi kako je nabudzana..Neonkice,svetleca creva,dugmici... :D.Mogao bi da se prijavim i na HW Gurus,ako nista drugo bar bi bio u centru paznje sa mojom `Masinom` :D :: :: ::
Znaci stabilna, nema GSOD (Grey Smoke of Death)? __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
E pa ako ti je uspeo svaka cast, bre ja sam u svoje vreme oc-ovao trafo stanice bas sam hteo da vidim dokle moze da ide ide pri naponu od 500KV islo je bogami do jedno 500-600m unaokolo evo snimka http://www.youtube.com/watch?v=WkDCS8xeobg
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.