Ako znate pomagajte .ploca 754 gigabajt sa sempronom ne daje nikakve znake zivota ni kuleri se ne vrte ni lampica ne sija ,napajanje je ispravno i na drugom slicnom pc radi .da nije mozda prekidac od paljenja u pitanju .
Krako spoji pinove na ploci gde pise POWER obicno je u donjem desnim uglu. To su oni pinovi gde kacis prekidac sa kucista. Ako je riknuo prekidac na kucistu onda bi ovako trebalo da proradi. Da li ploca dobija struju, ima li negde neko led svetlo kako bi to video?
:: Ako znate pomagajte .ploca 754 gigabajt sa sempronom ne daje nikakve znake zivota ni kuleri se ne vrte ni lampica ne sija ,napajanje je ispravno i na drugom slicnom pc radi .da nije mozda prekidac od paljenja u pitanju ::
Prekidace mozes mirna srca da zamenis i da stavis reset na power pa da probas tako, ako sumnjas na prekidac.
Inace: 1. Resetuj bios dzampeom na ploči. 2. Ako to ne pomogne, skini sve sa ploce sem graficke procesora i memorije. Dosta ti je samo tastatura i monitor. Resetuj bios.
Kad kratko spajas pinove, na ploci napravis spoj na kratko, pa oslobodis. Ako su stalno spojeni nece raditi.
PS. To sto ventovi ne vrte ne sluti na dobro. Obično barem to radi...
ne gori lampica ovo nisam zapazio. Zveknula je najverovatnije.
:: Ako znate pomagajte .ploca 754 gigabajt sa sempronom ne daje nikakve znake zivota ni kuleri se ne vrte ni lampica ne sija ,napajanje je ispravno i na drugom slicnom pc radi .da nije mozda prekidac od paljenja u pitanju ::
hvala svima na brzim odgovoima .i meni deluje da je crkla al da proverim ,posumljao sam na prekidac i stavio sam vec bio reset umesto power i nista.pokusao sam i sa resetom biosa i skidao sve sa ploce ,gigabayt je odradio svoje 4 godine.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.