Pozdrav, da li se neko seca imena emisjie o kompjuterima i IT sceni koja je isla pre nekoliko godina na 3K, bas je bila dobra, najbolja u to vreme. Ne mogu da nadjem na Youtube, pa rekoh neko mozda zna kako se zove. Danas i nema neki izbor, osim Polarotora i E-TV koja se emituje po lokalnim stanicama, nista se ne nudi, e-tv je ranije bila dobra dok je isla na b92, sad se sveo na informacije o dogadjaima a vrlo malo opisa hardwera, a na polarotor bacim pogled kad predstavljaju one gadgete. Jel prati neko od vas takve emisije?
Slazem se sa gligom mislim da je to o cemu pricas Cyber Space - bio je i na ART-u ranje
:: :: Pozdrav, da li se neko seca imena emisjie o kompjuterima i IT sceni koja je isla pre nekoliko godina na 3K, bas je bila dobra, najbolja u to vreme. Ne mogu da nadjem na Youtube, pa rekoh neko mozda zna kako se zove :: Danas i nema neki izbor, osim Polarotora i E-TV koja se emituje po lokalnim stanicama, nista se ne nudi, e-tv je ranije bila dobra dok je isla na b92, sad se sveo na informacije o dogadjaima a vrlo malo opisa hardwera, a na polarotor bacim pogled kad predstavljaju one gadgete :: Jel prati neko od vas takve emisije?
Ma da, tu su bile najbolje voditeljke i starno su reklamirali izvesnu firmu koja se nalazila blizu `politike` iznajmljivala piratske diskove i prodavala neke `smart buy` diskove kojih sam se nakupovao kao budala svojevremeno... those were times...
:: Game Over - voditeljka je bila ona plavusa sto sada vodi vesti na B92 - Roksanda Djordjevi ::
eeeee jeste, mislim da je ta. Bas je bila `fensi`. Steta sto nema snimaka jutub:) Ni ova e-tv nije losa, voditelji se dosta zezaju, ali ima mnogo malo predstavljanja hardwera a dosta informacija o dogadjajima.
:: Cyber Spac :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Ko strasan cosic, a g. brbljavac Zoran Modli hahaha, nikako da mu kaze da je njegova rubrika gotova jednom su se raspravljali na sred emisije da umres od smeha , nisu bili losi nekada sada fali nam jedna dobra emisija , da sklope neku komponentu da testiraju da se malo vidi da malo OC-ju i to sve u 1920x1080 kada startuje nas DVB-T2 hehe al kenjam a? Ko ce to da finansira?!??!
Ma da se skupimo mi sa foruma da napravimo emisiju LOL :: Ko strasan cosic, a g. brbljavac Zoran Modli hahaha, nikako da mu kaze da je njegova rubrika gotova jednom su se raspravljali na sred emisije da umres od smeha , nisu bili losi nekada sada fali nam jedna dobra emisija , da sklope neku komponentu da testiraju da se malo vidi da malo OC-ju i to sve u 1920x1080 kada startuje nas DVB-T2 hehe al kenjam a? Ko ce to da finansira?!?? :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
Nikakva to nauka nije, samo trebaju pare :). Btw. Piska i Raic-a za voditelje :).
Pozdrav!
:: :: :: Ma da se skupimo mi sa foruma da napravimo emisiju LO :: :: Ko strasan cosic, a g. brbljavac Zoran Modli hahaha, nikako da mu kaze da je njegova rubrika gotova jednom su se raspravljali na sred emisije da umres od smeha , nisu bili losi nekada sada fali nam jedna dobra emisija , da sklope neku komponentu da testiraju da se malo vidi da malo OC-ju i to sve u 1920x1080 kada startuje nas DVB-T2 hehe al kenjam a? Ko ce to da finansira?!?? :: :: :: :: :: :: Sve je relativno !! :: :: :: ::
Emisjiju gore pomenutu je vodio Sasa Bojovic, cisto onako informativno.
Sto se Polarotora tice, snalazimo se kako umemo za novi hardware. Da se bolje snalazimo, vise bi ga i bilo :) Ako neko ima neko interesantno parce hardware-a neka se javi da predstavi isto, ili makar pozajmi, pa cemo ga mi predstaviti.
Jeste li pokusali nekoj firmi da ponudite free reklamu, a oni vama hw za test ?
Pozdrav!
:: Emisjiju gore pomenutu je vodio Sasa Bojovic, cisto onako informativno :: :: Sto se Polarotora tice, snalazimo se kako umemo za novi hardware. Da se bolje snalazimo, vise bi ga i bilo :) Ako neko ima neko interesantno parce hardware-a neka se javi da predstavi isto, ili makar pozajmi, pa cemo ga mi predstaviti :: :: Mozete kontakt na mail pcbbg@yahoo.com, ili na zvanicni polarotorov mail polarotor@beotel.rs :: :: Emisije se snimaju utorkom od 12-14h. :: :: ::
Pa to onda nije free reklama, jer firma mora da da svoj hardware i izlozhi ga riziku od oshtecenja. Kada bi ovi iz polarotora davali garanciju u vidu novachane nadoknade u sluchaju oshtecenja, onda bi to bila sasvim druga pricha.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: Jeste li pokusali nekoj firmi da ponudite free reklamu, a oni vama hw za test :: :: Pozdrav :: :: :: :: Emisjiju gore pomenutu je vodio Sasa Bojovic, cisto onako informativno :: :: :: :: Sto se Polarotora tice, snalazimo se kako umemo za novi hardware. Da se bolje snalazimo, vise bi ga i bilo :) Ako neko ima neko interesantno parce hardware-a neka se javi da predstavi isto, ili makar pozajmi, pa cemo ga mi predstaviti :: :: :: :: Mozete kontakt na mail pcbbg@yahoo.com, ili na zvanicni polarotorov mail polarotor@beotel.rs :: :: :: :: Emisije se snimaju utorkom od 12-14h. :: :: :: :: :: ::
Ma znam posle sam se presabrao, ali opet dobija firma reklamu za relativno male pare, a ovi iz emisije ipak ne bi trebali da se bave nekim ekstremnim OC-om, znaci ubaci proc, baci par testova i vrati ga firmi, mislim bas treba biti nemaran da bi se tako lako ubila neka komponenta. Naravno nekad moze ta firma da im baci neku njihovu konfiguraciju na test itd, ali da bi se sve ovo ostvarilo ima jedan problem koji mi je privatno predocen :).
Pozdrav!
:: Pa to onda nije free reklama, jer firma mora da da svoj hardware i izlozhi ga riziku od oshtecenja. Kada bi ovi iz polarotora davali garanciju u vidu novachane nadoknade u sluchaju oshtecenja, onda bi to bila sasvim druga pricha :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: :: :: Jeste li pokusali nekoj firmi da ponudite free reklamu, a oni vama hw za test :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Emisjiju gore pomenutu je vodio Sasa Bojovic, cisto onako informativno :: :: :: :: :: :: Sto se Polarotora tice, snalazimo se kako umemo za novi hardware. Da se bolje snalazimo, vise bi ga i bilo :) Ako neko ima neko interesantno parce hardware-a neka se javi da predstavi isto, ili makar pozajmi, pa cemo ga mi predstaviti :: :: :: :: :: :: Mozete kontakt na mail pcbbg@yahoo.com, ili na zvanicni polarotorov mail polarotor@beotel.rs :: :: :: :: :: :: Emisije se snimaju utorkom od 12-14h. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.