Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Emisija o IT sceni
STRANA 1 OD 1
gogi1 Emisija o IT sceni 22.09.2010. 23:46 T29607

status: user
broj poruka: 2076

Pozdrav, da li se neko seca imena emisjie o kompjuterima i IT sceni koja je isla pre nekoliko godina na 3K, bas je bila dobra, najbolja u to vreme. Ne mogu da nadjem na Youtube, pa rekoh neko mozda zna kako se zove.
Danas i nema neki izbor, osim Polarotora i E-TV koja se emituje po lokalnim stanicama, nista se ne nudi, e-tv je ranije bila dobra dok je isla na b92, sad se sveo na informacije o dogadjaima a vrlo malo opisa hardwera, a na polarotor bacim pogled kad predstavljaju one gadgete.
Jel prati neko od vas takve emisije?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Da nije 23.09.2010. 00:06 #247003

broj poruka: 4641
Cyber Space

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
dautovic Re: Emisija o IT sceni 23.09.2010. 00:08 #247004

broj poruka: 2856
ima i Interfejs na RTS-u
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/21/RTS+2/31354/Interfejs

Slazem se sa gligom mislim da je to o cemu pricas Cyber Space - bio je i na ART-u ranje

::
:: Pozdrav, da li se neko seca imena emisjie o kompjuterima i IT sceni koja je isla pre nekoliko godina na 3K, bas je bila dobra, najbolja u to vreme. Ne mogu da nadjem na Youtube, pa rekoh neko mozda zna kako se zove
:: Danas i nema neki izbor, osim Polarotora i E-TV koja se emituje po lokalnim stanicama, nista se ne nudi, e-tv je ranije bila dobra dok je isla na b92, sad se sveo na informacije o dogadjaima a vrlo malo opisa hardwera, a na polarotor bacim pogled kad predstavljaju one gadgete
:: Jel prati neko od vas takve emisije?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Antilohije nekada je bila i... 23.09.2010. 00:11 #247006

broj poruka: 690
neka emisija o gejmingu sa prevjuima i top listom. Isla je na `Politici`

dautovic Re: nekada je bila i... 23.09.2010. 00:21 #247010

broj poruka: 2856
Game Over - voditeljka je bila ona plavusa sto sada vodi vesti na B92 - Roksanda Djordjevic

:: neka emisija o gejmingu sa prevjuima i top listom. Isla je na `Politici
Antilohije Re: Re: nekada je bila i... 23.09.2010. 00:36 #247014

broj poruka: 690
Ma da, tu su bile najbolje voditeljke i starno su reklamirali izvesnu firmu koja se nalazila blizu `politike` iznajmljivala piratske diskove i prodavala neke `smart buy` diskove kojih sam se nakupovao kao budala svojevremeno... those were times...

:: Game Over - voditeljka je bila ona plavusa sto sada vodi vesti na B92 - Roksanda Djordjevi
Tr0pIcAn0 ... 23.09.2010. 00:44 #247017

broj poruka: 633
Pratim ponekad Polrator, nije losa emisija. Inace, autor i voditelj iste je moj profesor Informacionih sistema :-D Dragan Cosic :)

MSI KA790GX
AMD Phenom II x4 925
Thermaltake V1 CL-P0401
Kingston KHX1066mhz CL4 2x1gb
PowerColor HD 4770 512mb
Samsung SpinPoint F3 HD502HJ 500GB 7k 16MB
Silverstone SST-ST50F-230 500W

MilosNBG Tr0pIcAn0, mi mu to dodjemo kolege 23.09.2010. 06:52 #247051

broj poruka: 1586
Cosic je strava lik ali je strasno koliko ume da bude nezgodan pomekad.

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

Daum Re: Da nije 23.09.2010. 09:19 #247063

broj poruka: 12810
Valjda misliš na Outer Space...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: Cyber Spac
:: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
:: Thermaltake Soprano RS 200
:: Intel Q6600. CM - TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: WD Caviar 640 Gb, AAKS
:: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
gogi1 Re: Da nije 23.09.2010. 09:27 #247065

eeeee jeste, mislim da je ta. Bas je bila `fensi`. Steta sto nema snimaka jutub:) Ni ova e-tv nije losa, voditelji se dosta zezaju, ali ima mnogo malo predstavljanja hardwera a dosta informacija o dogadjajima.

:: Cyber Spac
:: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
:: Thermaltake Soprano RS 200
:: Intel Q6600. CM - TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: WD Caviar 640 Gb, AAKS
:: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
drmika jako retko vremena nadjem 23.09.2010. 09:46 #247068

broj poruka: 59
ako se ne varam na RTV 1 ima emisija PCTV, ponekad malo interfejs i to je sve ali zato je net max iskoriscen

Antimatery sa bre :) 23.09.2010. 11:55 #247095

broj poruka: 997
Ko strasan cosic, a g. brbljavac Zoran Modli hahaha, nikako da mu kaze da je njegova rubrika gotova jednom su se raspravljali na sred emisije da umres od smeha , nisu bili losi nekada sada fali nam jedna dobra emisija , da sklope neku komponentu da testiraju da se malo vidi da malo OC-ju i to sve u 1920x1080 kada startuje nas DVB-T2 hehe al kenjam a? Ko ce to da finansira?!??!

Sve je relativno !!!

gogi1 Re: sa bre :) 23.09.2010. 12:17 #247107

Ma da se skupimo mi sa foruma da napravimo emisiju LOL
:: Ko strasan cosic, a g. brbljavac Zoran Modli hahaha, nikako da mu kaze da je njegova rubrika gotova jednom su se raspravljali na sred emisije da umres od smeha , nisu bili losi nekada sada fali nam jedna dobra emisija , da sklope neku komponentu da testiraju da se malo vidi da malo OC-ju i to sve u 1920x1080 kada startuje nas DVB-T2 hehe al kenjam a? Ko ce to da finansira?!??
:: Sve je relativno !!
gile23 Re: Re: sa bre :) 23.09.2010. 12:24 #247110

broj poruka: 9121
Nikakva to nauka nije, samo trebaju pare :). Btw. Piska i Raic-a za voditelje :).

Pozdrav!

:: Ma da se skupimo mi sa foruma da napravimo emisiju LO
:: :: Ko strasan cosic, a g. brbljavac Zoran Modli hahaha, nikako da mu kaze da je njegova rubrika gotova jednom su se raspravljali na sred emisije da umres od smeha , nisu bili losi nekada sada fali nam jedna dobra emisija , da sklope neku komponentu da testiraju da se malo vidi da malo OC-ju i to sve u 1920x1080 kada startuje nas DVB-T2 hehe al kenjam a? Ko ce to da finansira?!??
:: ::
:: :: Sve je relativno !!
markopvict Znam Modlija 23.09.2010. 12:36 #247113

broj poruka: 4515
Lik je genijalac. Pilot...

http://tinyurl.com/39mmt63

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

Antimatery Ma ok ... 23.09.2010. 12:57 #247124

broj poruka: 997
Ma nisam reko da nije hehe...jeste lik u sustini on je dobar jako i pozitivan :)

Sve je relativno !!!

xenox Re 23.09.2010. 13:10 #247127

broj poruka: 1411
Emisjiju gore pomenutu je vodio Sasa Bojovic, cisto onako informativno.

Sto se Polarotora tice, snalazimo se kako umemo za novi hardware. Da se bolje snalazimo, vise bi ga i bilo :) Ako neko ima neko interesantno parce hardware-a neka se javi da predstavi isto, ili makar pozajmi, pa cemo ga mi predstaviti.

Mozete kontakt na mail pcbbg@yahoo.com, ili na zvanicni polarotorov mail polarotor@beotel.rs.

Emisije se snimaju utorkom od 12-14h.

gile23 Re: Re 23.09.2010. 13:12 #247128

Jeste li pokusali nekoj firmi da ponudite free reklamu, a oni vama hw za test ?

Pozdrav!

:: Emisjiju gore pomenutu je vodio Sasa Bojovic, cisto onako informativno
:: Sto se Polarotora tice, snalazimo se kako umemo za novi hardware. Da se bolje snalazimo, vise bi ga i bilo :) Ako neko ima neko interesantno parce hardware-a neka se javi da predstavi isto, ili makar pozajmi, pa cemo ga mi predstaviti
:: Mozete kontakt na mail pcbbg@yahoo.com, ili na zvanicni polarotorov mail polarotor@beotel.rs
:: Emisije se snimaju utorkom od 12-14h.
bstaletic Re: Re: Re 23.09.2010. 15:09 #247142

broj poruka: 1889
Pa to onda nije free reklama, jer firma mora da da svoj hardware i izlozhi ga riziku od oshtecenja. Kada bi ovi iz polarotora davali garanciju u vidu novachane nadoknade u sluchaju oshtecenja, onda bi to bila sasvim druga pricha.

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

:: Jeste li pokusali nekoj firmi da ponudite free reklamu, a oni vama hw za test
:: Pozdrav
:: :: Emisjiju gore pomenutu je vodio Sasa Bojovic, cisto onako informativno
:: :: Sto se Polarotora tice, snalazimo se kako umemo za novi hardware. Da se bolje snalazimo, vise bi ga i bilo :) Ako neko ima neko interesantno parce hardware-a neka se javi da predstavi isto, ili makar pozajmi, pa cemo ga mi predstaviti
:: :: Mozete kontakt na mail pcbbg@yahoo.com, ili na zvanicni polarotorov mail polarotor@beotel.rs
:: :: Emisije se snimaju utorkom od 12-14h.
gile23 Re: Re: Re: Re 23.09.2010. 16:36 #247165

Ma znam posle sam se presabrao, ali opet dobija firma reklamu za relativno male pare, a ovi iz emisije ipak ne bi trebali da se bave nekim ekstremnim OC-om, znaci ubaci proc, baci par testova i vrati ga firmi, mislim bas treba biti nemaran da bi se tako lako ubila neka komponenta. Naravno nekad moze ta firma da im baci neku njihovu konfiguraciju na test itd, ali da bi se sve ovo ostvarilo ima jedan problem koji mi je privatno predocen :).

Pozdrav!

:: Pa to onda nije free reklama, jer firma mora da da svoj hardware i izlozhi ga riziku od oshtecenja. Kada bi ovi iz polarotora davali garanciju u vidu novachane nadoknade u sluchaju oshtecenja, onda bi to bila sasvim druga pricha
:: Anti-depressives controlling tools of your syste
:: Making life more tolerabl
:: :: Jeste li pokusali nekoj firmi da ponudite free reklamu, a oni vama hw za test
:: :: Pozdrav
:: :: :: Emisjiju gore pomenutu je vodio Sasa Bojovic, cisto onako informativno
:: :: ::
:: :: :: Sto se Polarotora tice, snalazimo se kako umemo za novi hardware. Da se bolje snalazimo, vise bi ga i bilo :) Ako neko ima neko interesantno parce hardware-a neka se javi da predstavi isto, ili makar pozajmi, pa cemo ga mi predstaviti
:: :: :: Mozete kontakt na mail pcbbg@yahoo.com, ili na zvanicni polarotorov mail polarotor@beotel.rs
:: :: :: Emisije se snimaju utorkom od 12-14h.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs