danas mi je stigao ovaj procesor i vec imam problem.u task manageru windows-a se vidi kao da ima 2 jezgra.ploca je gigabyte ma790x-ud3p. updateovao sam bios na najnoviji ali je ista stvar.everest,hwmonitor,coretemp svi ga vide kao da ima 2 jezgra.nisam ubacio svez windows jer me mrzi pa reko da pitam mozda neko ima resenje.hvala unapred!evo slika cpuz
Medjutim vec receno da ti nesto ne stima u makini, i za optimalne(maximalne) preformance mora pasti krv tom win-u, da nebi sutra bilo ne radi mi ovo ili ono.
Idi u msconfig, kucaj to u run i otvori... Idi na boot tab, pa advanced options Odštikliraj number of procesors, ili ako nije štikliran, štikliraj ga pa selektuj 6... __________________ Scourge of PCBerza
Nikad mi nece biti jasno zasto ljude toliko mrzi da reinstaliraju win. Kao da je to nesto i da ne mogu malo vremena da izdvoje na to. I uvek kad iskrsne neki problem sa win-om traze se resenja danima umesto da se reinstall i cao.
:: Nikad mi nece biti jasno zasto ljude toliko mrzi da reinstaliraju win. Kao da je to nesto i da ne mogu malo vremena da izdvoje na to. I uvek kad iskrsne neki problem sa win-om traze se resenja danima umesto da se reinstall i cao.
Zato što instalacija samog Windowsa nije problem, jer traje 30-45 minuta. Problem je što ljudi imaju gomilu softvera instaliranog, a verovatno isti nisu upoznati sa ghost/clone/back up programima. Pa zato instalacija teško pada :) @time82 Ajd pa nam baci neki bench sa novim procesorom, čisto da vidimo jer takav kakvog ga prikazuju u testovima :)
:: Nikad mi nece biti jasno zasto ljude toliko mrzi da reinstaliraju win. Kao da je to nesto i da ne mogu malo vremena da izdvoje na to. I uvek kad iskrsne neki problem sa win-om traze se resenja danima umesto da se reinstall i cao.
:: Nikad mi nece biti jasno zasto ljude toliko mrzi da reinstaliraju win. Kao da je to nesto i da ne mogu malo vremena da izdvoje na to. I uvek kad iskrsne neki problem sa win-om traze se resenja danima umesto da se reinstall i cao Malo vremena? Nakon instalacije Wina moram da provedem makar jos 15-20 sati sedeci uz racunar dok instaliram sve aplikacije koje su mi potrebne za rad,njihove pratece aplikacije,plaginove za te aplikacije i da podesim svaku da radi kako meni odgovara...Zato odlazem reinstalaciju sistema dok god mogu.
pitanje je da li ce da ti radi i CnQ na winXP ,koliko znam ne postoji CnQ driver za 6 jezgarne CPU na XP-u.Za Win7 ili Vista ne trebaju nikakvi driveri za njega ,sve je vec u njima.
kada pomislim da samo Adobe master collection ume da potraje... support normality
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.