ima jeftinih desktop ,ako je to za slusanje mp3 ,gledanje videa i net,nesto na bazi Intel Atom ili kombinacija Sampron i ploca sa Nvidia chipsetom.Ima u Imtel.rs
svidja mi se to Raic.. :) a imas li predlog gde bi tu ulozili jo 2000 dinara? na bolju plocu ili na procesor ili nesto trece ? :) toliko ja mogu da joj dodam :)
ovo sto je raic sastavio je super,to izadje nekih 22 500 dinara,malo prelazi budzet,al ispsi se ,ako je cura u putanju,za to se vredi isprsiti :)
Msm,pogledaj samo ovog `prepredenog` Raica,prvo poceo sa fazonoma,(sta je bre ovo vise?,dokle bre vise?),al cim je video da je devojcica u putanju,on odma sastavi za tri minuta :)
Samo pratiš temu i čitaš šta drugi pišu, to može svako a mnogima ne ide.
Ma žao mi čoveka, ništa gore nego kad ti devojka zajaši za vrat na bilo koji drugi način osim doslovno.
A još ako se i tazbina umešala u čitavu kombinaciju...
->Za grafiku: Ta ploča ima ok integrušu, može da posluži za bilo šta osim nekog ozbiljnog igranja. Znači, HD filmovi, zume, luksori, crvići, kokoške...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
I može ta 3850, ako ti je mnogo potraži 2600XT za 20e, onda kad je bila aktuelna drajveri su bili sranje pa je bila lošija od 8600GT a sad je bolja od GTS a i dalje jeftinija od obe, sasvim dovoljno jaka za nju. Imam je na drugom kompu, možeš da igraš dosta komotno i novije igre tipa MW2, borderlands i slično u 1280x1024, nema bolje za 20e sigurno.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.