Da ti nije mozda ta ploca soc.754? Koju plocu imas trenutno i da li mislis i nju da kupujes,jer ako je 754 onda ti te to ok za nju uz malo kloka,naravno,jer ne postoji dual core za 754.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Sry ja sam pogresi :: :: AM :: Sempron 2800+ 1.6GHz 64-bit Box 90nm AM ::
Pogledaj koja ti je ploca pa upiši u google pa odi na sait te ploce pa pogledaj podršku za procesore.Ako ne podržava a najverovatnije ne ove nove procesore moraceš neki polovni , recimo x2 3800+ pa na dalje 4000+ 5000+.... jer ti se sa 1 jezgrom ne isplati a ako oceš sa jednim jezgrom il neki sempron il atlon do 3800+.
:: Da ti nije mozda ta ploca soc.754 :: Koju plocu imas trenutno i da li mislis i nju da kupujes,jer ako je 754 onda ti te to ok za nju uz malo kloka,naravno,jer ne postoji dual core za 754 :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Sry ja sam pogresi :: :: :: :: AM :: :: Sempron 2800+ 1.6GHz 64-bit Box 90nm AM :: :: Ploca je biostar pt890 775 soket, omasio sam zato sto nisam bas neki strucnjak za komponente, zato i pitam vas bolje poznavaoce!
Pa ako je tacno sad ovo i ako je to ta verzija ploce onda su podržani procesori ovo http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/cpu_support.php?S_ID=104 Al se tu sad nigde ne uklapa procesor koji si ti naveo Intel(R)cpu 1.6 dual core. Ima li i on neku drugu oznaku. Procesore potraži po oglasima.
Ajd i meni nek pomogne neko.Dal sa ovim spiskom podržanih procesora nešto nije u redu?? Trebalo bi da može ako hoceš za manje pare celeron E3300 košta 4000 din. ili neki E 5400 koji je 6000 din ili E 6500 koji je 6800 dinara ili ko što reko da potražiš po oglasima neki polovan.Mada ponavljam nije mi jasan onaj spisak podržanih procesora ??? dodatak Problem je spisak podržanih procesora pošto na njemu nema ni tvog procesora. Sacekaj dok ti neko ko se više razume u ovo ne kaže kako stoje stvari stim spiskom jer ako stoji E6xxx što ne stoje i slabije serije?
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.