Cao drugari imam m3n78-cm plocu i interesuje me da li je pri flesovanju biosa potrebno ubacivati sve redom biose ili je dovoljno ubaciti samo poslednju varijantu. To mi je nesto palo na pamet jer kada sam uzimao ovu plocu secam se da nije moglo da se na nju kace phenom procesori a sad nesto gledam sa novijim biosom mogao bi da ubacim i jaci procesor. Trenutno je na njoj kuma 7750 black sta god na 2.7ghz. stabilno je radila na 3.4ghz ali neznam cemu to overklokovanje. u svakom slucaju koji bi mi procesor vi preporucili ostatak konfe sharpphire 4870,hiper kingston 1066 2x1gb,lc 600w,i hladnjak tx coolermaster za kumu
Je li to neki homosexualac bio previse aktivan pa je postao...
11.10.2010. 21:46
status: user broj poruka: 11019
`overdriven`? - - - - - - - He, he! Evo odgovora na tvoja pitanja: ne moras da implementiras sve BIOS fajlove nego samo poslednji (on, po definiciji, sadrzi sve promene koje su unesene u prethodne verzije). Znaci, flesuj plocu onim poslednjim (najnovijim) i resio si stvar. Uzmi neki Phenom2 (4 cores) koji ide na AM2+ socket. Sto brzi to bolji (ali i skuplji!).
Pa sta da vam kazem biti homos sada je IN u celom svetu drze primat nevidim zasto se huligani toliko tripuju bolje da i oni postanu homosi tj svakako ce postati jer nema sale 8 godina robije za vandalizam secam se za vreme tita za svirepo ubisto max 12 godina u zenici a sad za samar 8 god ozbiljna nam vlast.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.