Imam phenom II X4 945, nisam zahtevan i nemam potrebu za overklokom, najzahtevnije su poneki fudbal i mkv. Nemam apsolutno nikakvih problema sa temperaturom. Medjutim, box cooler koji je stigao uz 945 je stvarno preterao kad su u pitanju decibeli i resio sam da ga zamenim. Mogu da se ispruzim do 30e i dvoumim se izmedju vendette 2 i hyper 212 plus. Oba su dosta dobra u toj klasi i u pitanju su nijanse, a posto sam naveo da nemam problem sa temperaturom procesora, oc-om i slicnim stvarima, odlucice verovatno onaj koji je tisi. Naravno da sam pitao cika googla, ali me to interesuje i u praksi? Pa ako je neko imao prilike, iskustva... Hvala!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Za 30€ samo Xigmatek Balder, ima u emmi-ju. Ta dva su ipak pola klase niže i po izgledu i po performansama :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Što se izgleda tiče niklovan je i završna obrada je odlična, prednost je i što može da se montira još jedan fan
A na frostytechu su i performanse nešto bolje, za intela pogotovo, likovi izvode test maksimalno profesionalno, uvek ista sobna temperatura, identični uslovi za sve, ne mere temperaturu preko senzora već termometrom direktno... tako da im verujem kolko se može verovati testu kulera.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Taj sajt je obicna glupost. Izvini, ali tako je. Ko god poveruje u one gluposti tamo je naivan. Primer: Thermolab BADA hladi bolje od Theromlab BARAM2010 :D koma od sajta.
Rekao bi čovek i da će bakarni TRUE da hladi prilično bolje od aluminijumskog kad ono prc.
Ti si pretpostavljam takođe radio sve te testove i došao do nekih sasvim drugih rezultata? Bar su se setili da rade posebno za AMD i Intel za razliku od mnogih.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Nikl nije prednost nego mana, bakar i aluminijum bolje sprovode temperaturu tako da je i tu vendetta u prednosti, a sto se tice P/P kombinacije ko je rekao da na Vendetta-u ne moze dva???, to sto nema zakacaljki nije nikakva prepreka. Na kraju samo telo je dosta robusnije i ima vise rebara.
Nemoj me pogresno shvatiti i onako ce ovaj labud(kao i vecina ostalih) uzeti nesto sasvim levo, ja samo tvrdim da taj Balder nije bolji od Vendette 2.
:: Nikl nije prednost nego mana, bakar i aluminijum bolje sprovode temperaturu tako da je i tu vendetta u prednosti, a sto se tice P/P kombinacije ko je rekao da na Vendetta-u ne moze dva???, to sto nema zakacaljki nije nikakva prepreka. Na kraju samo telo je dosta robusnije i ima vise rebara :: :: Nemoj me pogresno shvatiti i onako ce ovaj labud(kao i vecina ostalih) uzeti nesto sasvim levo, ja samo tvrdim da taj Balder nije bolji od Vendette 2 ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.