mislim da neces ni naci nista drugo sem c3 revizije..sumnjam da im je ostalo jos starih pa da i dalje uvaljuju... sto su uvalili uvalili su.. bilo je ove vec price na ovu temu, a i google ti je velik prijatelj u svako doba dana i noci
:: 965 cini mi se da samo i ima C3.. :: :: Nego, sto lepo ne pitas u prodavnici koja je verzija i kraj :: :: :: :: sam uzeo 965 i bio je c3 tako da ne verujem da ces naleteti na staru reviziju :: :: :: ::
:: C2 je 140W, a C3 je 125W :: :: :: :: 965 cini mi se da samo i ima C3.. :: :: :: :: Nego, sto lepo ne pitas u prodavnici koja je verzija i kraj :: :: :: :: :: :: :: sam uzeo 965 i bio je c3 tako da ne verujem da ces naleteti na staru reviziju :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.