Znam recicete imas na googlu, pa proguglaj, ali ja nisam nasao ili nisam znao sta da skinem. Imam problem da sam reinstalirao sistem, postavio XP SP3 i racunar radi, osim sto mi nedeostaju drajveri: audio controler, ethernet controlor, multimedijalni controler, video controler, sm bus controler,multimedijalni video controler. Prevedeno na srpski stoji zuti znak pitanja u divajs menadzeru. Znaci maticna je GA-M56S S-3
:: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2607&dl=1#drive :: :: odaberi winxp 32bit i skida :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 ::
Gledaj dalje, kada to sve instaliraš i žutači nestanu iz DM-a, onda si već savladao instaliranje drajvera, upotrebu googla i tako dalje - na početnom nivou. E, iskoristi to znanje pa nastavi dalje: pojam ghost, backup os-a, particije, hdd-a.... i, upotrebi acronis true image ili moronton GHOST programe da tako `završen` instaliran windows, sačuvaš za slučaj neke havarije, da se ne smaraš ponovo oko iste stvari. Time, u slučaju nužde, se sve svede na dvanaestak minuta posla do novog, sveže instaliranog, i od virusa očešljanog operativnog sistema.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.