uuu ova Asusova bas perverzno izgleda, idealna ploca za AMD - nVidia (SLI) kombinaciju.
:: Samo ove dve sa 980a čipsetom :: http://spedr.com/102z :: http://spedr.com/2q0x :: Ovaj 980a SLi je zapravo 780a jedina razlika je u podršci za DDR3 :: :: :: GA-MA785GT-UD3H - X6 1055T - XFX GTX 260 - 4GB DDR3 Geil Ultra Plus - Seagate Barracuda 1TB 32MB - CFT-600-14CS - Chieftec DX-BD-U - Asus VW225N - Altec Lansing ATP :: :: ::
Pazi sad ploca kad ima 2 slota a amd,oni kazu podrzava crossfire,a nigde ne spominju sli... Mislim ja da je sve to marketing,nista drugo,jer ko kaze da formulu ne mozes provozati po ulici ? :-D
salu na stranu evo sta sam nasao za svoju plocu... U pitanju je ASUS m4a89gtd pro/usb3
Fix the issue that system may be unable to detect the VGA card in PCIEX16_1 slot When using two NVIDIA VGA cards.
Znaci using 2 x nvidia card...Kako sta,neznam,da podrzava crossfire pise...A sad sta bi bilo kad bi preko sli mostica vezao 2 x nvidia...? Ocigledno da radi sve..
Stvarno da imam para i mogucnosti svakako bih ako nista drugo kupio npr 2 x gtx460 pa bih objavio rezultate svog istrazivanja ... :- D
Ovako ja muku mucim da skupim pare za gtx460 1gb,ili ako da bog ugrabim jedan onaj gainward gtx295 repariran....
Ribolovac ako imas mogucnosti sto da ne ugrabi ovu plocu i procesor,i ako si u ovim vodama nacices lako dve nvidie istog proizvodnog procesa,pa javi sta si uradio... Mada je to sad u ovom 20.-godisnjem kriznom periodu SRPSTVA tesko.
Ovo je 890gx cipset,dakle tu imaju 22 pci express linije, i za vezivanje dve grafike one ce raditi u 2 x pciex x 8 rezimu.. 2x pciex16 ipak ostaje za 890fx...
A bas je ta stvar malo zbunjujuca za ovu plocu,dakle ako se koristi jedna pciex. x 16 karta,ona se ubacuje u tamno plavi slot,a u drugi slot ide mala plasticna tablica koja simulira `prazno mesto` da bi ploca znala da ova prva radi u x16...bla bla
Ono sto sam hteo da kazem da je zato verovatno otvorilo pitanje dosta bagova,sto je ocigledno po samom biosu...Mada to oni pisu,MENE PLOCA FENOMENALNO SLUZI.Mnogo je dobra,i ne planiram dugo da je menjam. Imao sam na njoj uglavnom nvidia-ine karte i sve to extra radi. E sad dali moze sli? pitanje je.... Dve ce raditi ko i ati u x8 modu...Pa sad zasto nebih tu radio sli...FAKAT NE KUZIM >.. :-D
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.